Arda Turan’ın Sinem Kobal aşkı yeniden başladı

Uzun bir süre aşkları konuşulan Barcelona ve Milli Takım’ın yıldız futbolcusu Arda Turan ile Sinem Kobal uzun bir süre ayrı kalsalar da son zamanlarda bu aşkın yeniden yeşerdiği konuşuluyor. Arda Turan’ın Sinem Kobal aşkı yeniden başladı

Arda Turan’ın Sinem Kobal aşkı yeniden başladı

Barcelona ve Türk Milli Takım’ın yıldız futbolcusu Arda Turan Barcelona’daki yeni evinde Sinem Kobal’ın kuzeni Didem’i yeni evinde ağırlaması üzerine Arda-Sinem aşkının yeniden yeşerdiği magazin dünyası tarafından konuşuluyor.

Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, yeni yuvasını bulur bulmaz, arkadaşlarını ve yakın çevresini evinde konuk etmeye başladı. Uzun süredir aradığı evi sonunda bulan Arda Turan'ın konukları arasında bir isim vardı ki görenleri şaşırttı. Başarılı futbolcu, evlilik aşamasından döndüğü Sinem Kobal'ın kuzeni Didem'i de yeni evinde ağırladı. Aslıhan Doğan'la birlikte olan Arda Turan'ın eski nişanlısı Sinem Kobal'ın akrabalarıyla ilişkisini devam ettiriyor olması, kafaları karıştırdı.

ŞİMDİ GÖZLER ASLIHAN DOĞAN’DA

 Bazılarının tepkisini çeken bu buluşmanın fotoğrafını Arda Turan paylaşmadı ancak Didem ünlü futbolcuyla birlikte yer aldığı kareye Instagram sayfasında yer verdi. Arda Turan'ın Sinem Kobal ile olaylı bir şekilde ayrılmasına rağmen, eski nişanlısının kuzeniyle görüşmesi sonrasında gözler Aslıhan Doğan'a çevrildi. Aslıhan Doğan daha önce sevgilisinin aşk dedikodularına karıştığı Burcu Esmersoy'un açıklamalarına kızmış, Arda Turan ise sevgilisin üzmemek için ünlü sunucuyla arasına mesafe koymuştu. Bu görüşme sonrasında Aslıhan Doğan'ın nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler