Arda ve Aslıhan Doğan ilk defa el ele görüntülendi!

A Milli Takımımızın kaptanı ve Atletico Madrid’te başarıyla ülkemizi temsil eden yıldız futbolcu Arda Turan daha önce sevgili oldukları öğrenilen Aslıhan Doğan ile ilk defa el ele görüntü verdi. Arda Turan magazin muhabirlerine “İnsanlar bize bakıyor, çekmeyin ayıp oluyor” diyerek sitemde bulundu. Yoldan geçen bir taraftar da “Adamın dibini rahat bırakın” diyerek yıldız futbolcuya destek verdi.

Haberler 15.06.2015 - 14:03 Son Güncelleme : 15.06.2015 - 14:03

Arda Turan evliliğin eşiğinden döndüğü Sinem Kobalden sonra ilk defa Aslıhan Doğanla el ele görüntü verdi. Daha önce de sevgili oldukları öğrenilen Arda ve Aslıhan Doğan magazin gündeminden düşmüyor.

Makaronun haberine göre; Kazakistana attığı müthiş gol sonrası ülkeye dönen yıldız futbolcu Arda Turan soluğu hemen sevgilisi Aslıhan Doğanın yanında aldı. Aslıhan Doğanla birlikte Nişantaşı sokaklarında el ele yürüyen yakışıklı futbolcu fotoğraflarını çeken magazincilere İnsanlar bize bakıyor, çekmeyin ayıp oluyor diyerek sitemde bulundu.

ADAMIN DİBİNİ RAHAT BIRAKIN!

Tam bu sırada yoldan geçen bir taraftar Adamın dibini rahat bırakın diyerek Turana destek çıktı. Arda Turan yaklaşık bir buçuk yıl önce ayrıldığı Sinem Kobalin ardından ilk defa Aslıhan Doğanla el ele görüntülendi. Arda Turan ve Aslıhan Doğan muhabirlerin evlilik sorularına ise aldırmadı. İki Sevgili Nişantaşından Bebeke geçerken, Arda Turan bir cafede Necati Akpınarla tavla oynadı. Arda Turanın bugün spor haberlerinde de Milan ile ismi anıldı. Milanın Ardayla ilgilendiği söylendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır