Görüş Bildir

Arda ve Aslıhan Doğan ilk defa el ele görüntülendi!

A Milli Takımımızın kaptanı ve Atletico Madrid’te başarıyla ülkemizi temsil eden yıldız futbolcu Arda Turan daha önce sevgili oldukları öğrenilen Aslıhan Doğan ile ilk defa el ele görüntü verdi. Arda Turan magazin muhabirlerine “İnsanlar bize bakıyor, çekmeyin ayıp oluyor” diyerek sitemde bulundu. Yoldan geçen bir taraftar da “Adamın dibini rahat bırakın” diyerek yıldız futbolcuya destek verdi.

Arda ve Aslıhan Doğan ilk defa el ele görüntülendi!

Arda Turan evliliğin eşiğinden döndüğü Sinem Kobal’den sonra ilk defa Aslıhan Doğan’la el ele görüntü verdi. Daha önce de sevgili oldukları öğrenilen Arda ve Aslıhan Doğan magazin gündeminden düşmüyor.

Makaron’un haberine göre; Kazakistan’a attığı müthiş gol sonrası ülkeye dönen yıldız futbolcu Arda Turan soluğu hemen sevgilisi Aslıhan Doğan’ın yanında aldı. Aslıhan Doğan’la birlikte Nişantaşı sokaklarında el ele yürüyen yakışıklı futbolcu fotoğraflarını çeken magazincilere “İnsanlar bize bakıyor, çekmeyin ayıp oluyor” diyerek sitemde bulundu.

“ADAMIN DİBİNİ RAHAT BIRAKIN!”

Tam bu sırada yoldan geçen bir taraftar “Adamın dibini rahat bırakın” diyerek Turan’a destek çıktı. Arda Turan yaklaşık bir buçuk yıl önce ayrıldığı Sinem Kobal’in ardından ilk defa Aslıhan Doğan’la el ele görüntülendi. Arda Turan ve Aslıhan Doğan muhabirlerin evlilik sorularına ise aldırmadı. İki Sevgili Nişantaşı’ndan Bebek’e geçerken, Arda Turan bir cafede Necati Akpınar’la tavla oynadı.  Arda Turan'ın bugün spor haberlerinde de Milan ile ismi anıldı. Milan'ın Arda'yla ilgilendiği söylendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi