ATV bu akşam '14 Ocak' 'Yeter' diyecek! Yeter aile içi şiddeti sinsice yaşayanların dizisi

Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un başrollerini paylaştığı Yeter dizisi Perşembe akşamlarını süslemekte iken bu akşam (14 Ocak) akşamı Yeter dizisi yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Gerek Yurdaer Okur'un eziyetleri gerekse de Pelin Karahan'ın ezikliği sonrasında ilgi odağı olan Yeter dizisinde bu akşam neler olacak? Yeter'de Yekta'nın eziyeti Duru'nun kızı olduğunu öğrendikten sonra artacak mı?

Haberler 14.01.2016 - 17:57 Son Güncelleme : 14.01.2016 - 17:57

Pelin Karahan ve Yurdaer Okurun başrollerini paylaştığı Yeter dizisi Perşembe akşamlarını süslemekte iken bu akşam (14 Ocak) akşamı Yeter dizisi yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Gerek Yurdaer Okurun eziyetleri gerekse de Pelin Karahanın ezikliği sonrasında ilgi odağı olan Yeter dizisinde bu akşam neler olacak? Yektanın eziyeti Durunun kızı olduğunu öğrendikten sonra artacak mı?

Atvnin yeni ve iddialı dizisi Yeterin senaristleri belli oldu!

Pelin Karahanın Aylin adında çocukları için çabalayan ve eşi tarafından psikolojik şiddete maruz bırakılan bir anneyi canlandırdığı Yeter, bu akşam yeni bölümüyle sevenlerini ekran başına toplayacak.

Yeter dizisi 3. bölümde neler olacak?

Yekta, Durunun kızı olduğunu öğrenmiştir. Yekta, Ayline bu konuda kimlerin ettiğini keşfetmeye başlar. Yektanın halinden şüphelenen Aylin; Urasın yardımıyla Kaanı okuldan kaçırmak amacıyla harekete geçer. Aylin, Duru ve Kaanı alıp Yektanın onları bulamayacağı bir yere gitmeyi amaçlar. Duruya kavuşmanın mutluğunu yaşayan Zafer, Filizi affederken Coşkunla yaşadığı yasak aşkı ise bilmemektedir. Aylin ve Yektadan istedikleri parayı alamayan Filiz ve Coşkun, Yekta tarafından yönlendirildiklerinin fark etmeden bu sefer Selçuka şantaj yapar. Handanla evlenmekte karar kılan Selçuk nişan gecesi Coşkun tarafından bir yere çekilmektedir. Coşkun ortalıktan kaybolurken Selçuk, Yektanın intikam planıyla tahmin edilemez bir yola doğru ilerlemektedir.

Heyecanın dorukta yaşanacağı yeni bölümüyle Yeter, bu akşam saat 20.00da ATV ekranlarında olacak.

Yeter Perşembe - 20:00 Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlıyla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

Yapımcılığını Koliba Filmin üstlendiği, yönetmenliğini Tarkan Karlıdağın yaptığı, başrollerinde Pelin Karahan ve Yurdaer Okurun bulunduğu dizi çok yakında Atvde yayına başlayacak. Dizinin senaristleri de belli oldu. Daha önce Günahkar dizisinin senaristliğini yapan Nalan Merter Savaş ve Yalnız Kalpler, Ayva Sarı Nar Kırmızı gibi eski dizilerin senaristliğini üstlenen Vilmar Özçınar Yeter dizisinin senaristleri oldu.

Ankarada dünyaya gelmiştir. ilk okulu Özel Arı Kolejinde tamaladıktan sonra ortaokula Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulunda başladı ve Ödemiş İlköğretim Okulunda tamamladı. Liseye Ankara Polis Kolejinde başlayan Karahan daha sonra yarıda bırakarak Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesinden başarıyla mezun oldu. Üniversitede Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümünü bitirdi. İstanbula çalışmak için geldiğinde ek iş olarak Erberk Ajansa kaydoldu. Ajansa kayıt olmasının ardından çağan Irmakın çektiği Demir Döküm firmasının reklam yüzü olmayı başardı. çeşitli dizilerin seçmelerine katılan Karahan Kavak Yelleri dizisinde Aslı rolüne seçildi. Dizi devam ederken Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti,Komili Şampuan, İpana gibi firmaların reklamlarındada boy gösterdi. Pelin Karahan Kavak Yellerinin ardından şu anda yüksek prestije sahip Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mihri Mah Sultan karakterini canlandırmaktadır.

Ana Sayfaya Git