ATV bu akşam '14 Ocak' 'Yeter' diyecek! Yeter aile içi şiddeti sinsice yaşayanların dizisi

Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un başrollerini paylaştığı Yeter dizisi Perşembe akşamlarını süslemekte iken bu akşam (14 Ocak) akşamı Yeter dizisi yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Gerek Yurdaer Okur'un eziyetleri gerekse de Pelin Karahan'ın ezikliği sonrasında ilgi odağı olan Yeter dizisinde bu akşam neler olacak? Yeter'de Yekta'nın eziyeti Duru'nun kızı olduğunu öğrendikten sonra artacak mı?

ATV bu akşam '14 Ocak' 'Yeter' diyecek! Yeter aile içi şiddeti sinsice yaşayanların dizisi

Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un başrollerini paylaştığı Yeter dizisi Perşembe akşamlarını süslemekte iken bu akşam (14 Ocak) akşamı Yeter dizisi yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Gerek Yurdaer Okur'un eziyetleri gerekse de Pelin Karahan'ın ezikliği sonrasında ilgi odağı olan Yeter dizisinde bu akşam neler olacak? Yekta'nın eziyeti Duru'nun kızı olduğunu öğrendikten sonra artacak mı?

Atv’nin yeni ve iddialı dizisi ”Yeter”in senaristleri belli oldu!

Pelin Karahan’ın Aylin adında çocukları için çabalayan ve eşi tarafından psikolojik şiddete maruz bırakılan bir anneyi canlandırdığı Yeter, bu akşam yeni bölümüyle sevenlerini ekran başına toplayacak.

Yeter dizisi 3. bölümde neler olacak?

Yekta, Duru'nun kızı olduğunu öğrenmiştir.  Yekta, Aylin'e bu konuda kimlerin ettiğini keşfetmeye başlar. Yekta'nın halinden şüphelenen Aylin; Uras'ın yardımıyla Kaan'ı okuldan kaçırmak amacıyla harekete geçer. Aylin, Duru ve Kaan'ı alıp Yekta'nın onları bulamayacağı bir yere gitmeyi amaçlar. Duru'ya kavuşmanın mutluğunu yaşayan Zafer, Filiz'i affederken Coşkun'la yaşadığı yasak aşkı ise bilmemektedir. Aylin ve Yekta’dan istedikleri parayı alamayan Filiz ve Coşkun, Yekta tarafından yönlendirildiklerinin fark etmeden bu sefer Selçuk'a şantaj yapar. Handan'la evlenmekte karar kılan Selçuk nişan gecesi Coşkun tarafından bir yere çekilmektedir. Coşkun ortalıktan kaybolurken Selçuk, Yekta'nın intikam planıyla tahmin edilemez bir yola doğru ilerlemektedir.

Heyecanın dorukta yaşanacağı yeni bölümüyle Yeter, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Yeter Perşembe - 20:00 Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ’ın yaptığı, başrollerinde Pelin Karahan ve Yurdaer Okur’un bulunduğu dizi çok yakında Atv’de yayına başlayacak. Dizinin senaristleri de belli oldu. Daha önce Günahkar dizisinin senaristliğini yapan Nalan Merter Savaş ve Yalnız Kalpler, Ayva Sarı Nar Kırmızı gibi eski dizilerin senaristliğini üstlenen Vilmar Özçınar ”Yeter” dizisinin senaristleri oldu.

Ankara'da dünyaya gelmiştir. ilk okulu Özel Arı Koleji'nde tamaladıktan sonra ortaokula Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda başladı ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Liseye Ankara Polis Koleji'nde başlayan Karahan daha sonra yarıda bırakarak Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’nden başarıyla mezun oldu. Üniversitede Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü'nü bitirdi. İstanbul'a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak Erberk Ajans'a kaydoldu. Ajansa kayıt olmasının ardından Çağan Irmak'ın çektiği "Demir Döküm" firmasının reklam yüzü olmayı başardı. Çeşitli dizilerin seçmelerine katılan Karahan "Kavak Yelleri" dizisinde Aslı rolüne seçildi. Dizi devam ederken Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti,Komili Şampuan, İpana gibi firmaların reklamlarındada boy gösterdi. Pelin Karahan Kavak Yelleri'nin ardından şu anda yüksek prestije sahip "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizide "Mihri Mah Sultan" karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz