Ayşe Hatun Önal'ın namı diğer Beyaz'a evlenememe sendromlu Osmanlı tokatlı cevabı

Ayşe Hatun Önal Beyaz skeci geçtiğimiz akşam en çok izlenilen videolardan olurken, Beyaz Show'da Ayşe Hatun Önal rüzgarı esti. İşte Ayşe Hatun Önal'ın Beyazla komik skeci detayları

Haberler 06.05.2017 - 14:00 Son Güncelleme : 06.05.2017 - 14:10

Mankenlikten arkcla soyunan güzeller güzeli Aye Hatun Önal, geöçtiimiz akam Beyaz Show ile karmza çktktan sonra magazin gündemine oturmutu. Aye Hatun Önal Nam dier Beyaz Beyazt Öztürk ile eyaz Showa bir skeç hazrlam ve dayak sahnesi çok merak edilmiti. Geceden itibaren herkes Beyaz Aye HAtun Öne skecini merakla aratrrken, Önaln Beyaza tokat atma sahnesi adeta gerçek gibi olduu söyleniyor. Rol gerei tokadn dzajn fazla kaçrnca olanlar oldu dedirten görüntüler çok konuuluyor.

ADETA OSMANLI TOKADI

Aye Hatun Önal, rolüne kendini öyle bir kaptrd ki Beyaza adeta Osmanl tokat att. Beyaz, bu kadar sert bir tokat beklemediinden dengesini zor toplad. Bu komik anlar izleyici gülmekten krd geçirdi. Beyazdan gülme krizine sokacak bir skeç daha... Beyaza bu sefer Aye Hatun Önal elik ediyor! Aye Hatun Önal, skeç içinde zor anlar yayor!

EVLENMEME SENDROMUNA KATILDI

Annesinin ve çevresinin Evlen artk basks yüzünden Evlenememe sendormuna kaplan Beyaz, evine davet ettii Aye Hatun Önala zor anlar yaatyor. Beyaz Show programn konuma bahanesiyle davet ettii Aye Hatun Önala yaklam yüzünden sonunda tokat yiyor! Beyaz, muhabbete yal çapkn gibi dalnca, Aye Hatun Önal yava yava sinirlendiriyor. Beyazn elleri de rahat durmaynca Aye Hatun Önal durumu çakp tepkisini sert veriyor. Beyazn duygu sömürüsüne dayanamayp, biraz daha evde kalnca iin eklinin deitiini görüyor. Beyazn aleni kendisine yürüdüünü fark edince de suratna tokat yaptyor! Beyazt Öztürk ve Aye Hatun Önaln birlikte oynad, sonunun Beyaz için kötü bittii komik skeç sizlerle!

CEM BELEV AKI KISA SÜRDÜ

arkc Aye Hatun Önal, önceki akam Arnavutköyde bulunan bir mekan çknda görüntülendi. Moralsiz olduu gözlenen güzel arkc, kendisinden 10 ya küçük sevgilisi Cem Beleviden ayrldn açklad. Önal, Cem Beyle ilikiniz nasl gidiyor, ayrldnz iddialar doru mu? sorusuna Benim kalbim bo. Özel hayatm yerine i konumak istiyorum cevabn verdi. yaklak 2 sene önce ünlü komedyen Cem Ylmazla ak yaayan Aye Hatun Önal, geçtiimiz günlerde Cem Belevi ile objektiflere yansmt. kili birliktelik yaadklarn saklama gerei duymazken, Belevi Evet birlikteyiz itirafnda bulunmutu.

Ana Sayfaya Git