Görüş Bildir

Ayşe Hatun Önal'ın namı diğer Beyaz'a evlenememe sendromlu Osmanlı tokatlı cevabı

Ayşe Hatun Önal Beyaz skeci geçtiğimiz akşam en çok izlenilen videolardan olurken, Beyaz Show'da Ayşe Hatun Önal rüzgarı esti. İşte Ayşe Hatun Önal'ın Beyazla komik skeci detayları

Ayşe Hatun Önal'ın namı diğer Beyaz'a evlenememe sendromlu Osmanlı tokatlı cevabı

Mankenlikten şarkıcılığa soyunan güzeller güzeli Ayşe Hatun Önal, geöçtiğimiz akşam Beyaz Show ile karşımıza çıktıktan sonra magazin gündemine oturmuştu. Ayşe Hatun Önal Naım diğer Beyaz Beyazıt Öztürk ile eyaz Show'a bir skeç hazırlamış ve dayak sahnesi çok merak edilmişti. Geceden itibaren herkes Beyaz Ayşe HAtun Öne skecini merakla araştırırken, Önal'ın Beyaz'a tokat atma sahnesi adeta gerçek gibi olduğu söyleniyor. Rol gereği tokadın dızajını fazla kaçırınca olanlar oldu dedirten görüntüler  çok konuuluyor.

ADETA OSMANLI TOKADI

Ayşe Hatun Önal, rolüne kendini öyle bir kaptırdı ki Beyaz'a adeta Osmanlı tokatı attı. Beyaz, bu kadar sert bir tokat beklemediğinden dengesini zor topladı. Bu komik anlar izleyici gülmekten kırdı geçirdi. Beyaz'dan gülme krizine sokacak bir skeç daha... Beyaz'a bu sefer Ayşe Hatun Önal eşlik ediyor! Ayşe Hatun Önal, skeç içinde zor anlar yaşıyor!

EVLENMEME SENDROMUNA KATILDI

Annesinin ve çevresinin "Evlen artık" baskısı yüzünden "Evlenememe sendormu"na kapılan Beyaz, evine davet ettiği Ayşe Hatun Önal'a zor anlar yaşatıyor. Beyaz Show programını konuşma bahanesiyle davet ettiği Ayşe Hatun Önal'a yaklaşımı yüzünden sonunda tokatı yiyor! Beyaz, muhabbete yalı çapkını gibi dalınca, Ayşe Hatun Önal'ı yavaş yavaş sinirlendiriyor. Beyaz'ın elleri de rahat durmayınca Ayşe Hatun Önal durumu çakıp tepkisini sert veriyor. Beyaz'ın duygu sömürüsüne dayanamayıp, biraz daha evde kalınca işin şeklinin değiştiğini görüyor. Beyaz'ın aleni kendisine yürüdüğünü fark edince de suratına tokatı yapıştııyor! Beyazıt Öztürk ve Ayşe Hatun Önal'ın birlikte oynadığı, sonunun Beyaz için kötü bittiği komik skeç sizlerle!

CEM BELEVİ AŞKI KISA SÜRDÜ

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal, önceki akşam Arnavutköy’de bulunan bir mekan çıkışında görüntülendi. Moralsiz olduğu gözlenen güzel şarkıcı, kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Cem Belevi’den ayrıldığını açıkladı. Önal, “Cem Bey’le ilişkiniz nasıl gidiyor, ayrıldığınız iddiaları doğru mu?” sorusuna “Benim kalbim boş. Özel hayatım yerine iş konuşmak istiyorum” cevabını verdi. yaklaşık 2 sene önce ünlü komedyen Cem Yılmaz'la aşk yaşayan Ayşe Hatun Önal, geçtiğimiz günlerde Cem Belevi ile objektiflere yansımıştı. İkili birliktelik yaşadıklarını saklama gereği duymazken, Belevi “Evet birlikteyiz” itirafında bulunmuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir