Bergüzar Korel turp gibi Maşallah!

Çeşme tatili sırasında zehirli balık trakonyaya basan Bergüzar Korel, sağlığına kavuştu. Hakime hanım Bergüzar Korel sapasağlam oldu! Bergüzar Korel turp gibi Maşallah!

Haberler 25.08.2015 - 09:54 Son Güncelleme : 25.08.2015 - 09:54

Mekanna gelenlerle yakndan ilgilenen ünlü oyuncu, basn mensuplarnn sorularn da yantlad.

BALIIN SUçU YOK

çeme tatili srasnda zehirli balk trakonyaya basan ve bu nedenle hastanelik olan Korel, sorulara Karlk çemede yllarn geçiren herkesin yaad bir ey bu. Sonunda benim de bama geldi. Aslnda hayvann bir suçu yok, kum bal. Üstüne basnca doal olarak dikenlerini batryor.

BALIK ÖLMEMTR NALLAH

Sana dört dikenini birden batrmas oldu. Garibim zaten ben üstüne bastktan sonra ölmütür. Geçmi olsun diyenlere Ben iyiyim de bal bilemiyorum dedim, güldük elendik dedi.

SETLERE KAHVEYLE GDECEM

Barol oynad Karaday dizisi geçtiimiz sezon sona eren Bergüzar Korel, yeni projeleriyle ilgili sorular üzerine de önümüzdeki yayn döneminde televizyondan uzak kalp dinleneceini söyledi: Bu sene de setlere gideceim ama monitör banda olacam. Annemin, arkadalarmn setlerine dükkandan kahve tayacam. Bu sene biraz dinlenmek istiyorum. Belki tiyatro ya da sinemada yer alabilirim. Hakime hanm Bergüzar Korel sapasalam oldu!

Kaynak: Vatan

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır