Beyaz Show’da Mithat Can Özer rüzgarı esti!

Dün akşam Kanal D ekranlarından evlerimize konuk olan ve Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show’da Mithat Can Özer rüzgarı esti. Mithat Can Özer canlı performansıyla göz doldurdu. Bu arada hemen hatırlatalım. Mithat Can Özer, Sezen Aksu’nun oğlu.

Haberler 30.05.2015 - 11:49 Son Güncelleme : 30.05.2015 - 11:49

Sezen Aksunun oğlu Mithat Can Özer dün akşam Beyaz Showdaydı. Canlı performansla söylediği şarkılarla izleyiciler keyifli anlar yaşatan Mithat Can özer tüm bilinmeyenleri de samimiyetiyle Beyaza anlattı.

Mithat Can Özer özellikle söylediği İnşallah isimli şarkıyla gönülleri bir kez daha kazandı. Peki besteci, ses sanatçısı, söz yazarı Mithat Can Özer kimdir?

MİTHAT CAN ÖZER KİMDİR?

1981 yılında İstanbulda dünyaya açtı gözlerini Mithat Can Özer. Besteci, Ses sanatçısı, şarkı sözü yazarı Minik serçe lakaplı Sezen Aksu ve iş adamı Sinan Özerin oğludur. Bir süre Bilgi Üniversitesinde eğitim görmüş. Annesi Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçelerinde albümünde söz ve müziği Mithat Can Özere ait Tören şarkısına da yer vermişti. Mithat Can Özer ile Sezen Aksu Yeni ve Yeni Kalanlar teklisinin aynı ismi taşıyan şarkısının söz ve müziğini de birlikte yazmıştır.

MİTHAT CAN ÖZER CANLI PERFORMANS İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır