Bircan Bali’nin rakı bardaklı paylaşımına tepki yağıyor

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil’in ailecek yedikleri iftar yemeği görüntülerinde Bircan Bali’nin eşi Ömer Gezen’in elindeki rakı bardağını görenler o görüntülere olumsuz yorumlar yaparak tepki gösterdi.

Haberler 09.05.2020 - 01:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Söylemezsem Olmaz program sunucular Seren Serengil ve Bircan Bali, geçtiimiz gün program yayn sonras bir araya geldi. Ayn zamanda 5 aylk hamile olan Bircan Bali ile ei Ömer Gezenin Seren Serengil tarafndan paylalan videodaki içki bardakl görüntüler, programn izleyicileri tarafndan tepki çekti.

Serengilin çektii videoda Bircan Bali havuz banda ei Ömer Gezene poz veriyor. Pe pee einin fotoraflarn çeken Gezerin elinde ise içki dolu bir bardak var. Seren Seregilin Karsnn resimlerini çekermi notuyla paylat video ksa sürede sosyal medyada gündem oldu. Seren Serengilin paylat video için Böyle iftar m olur? diyen sosyal medya kullanclar tepki gösterdi.

BRCAN BAL KMDR?

u günlerde Beyaz Tvde Söylemezsem Olmaz programnda sunuculuk yapan Bircan Bali Eylül aynda Ömer Gezen ile evlendi. Eiyle aklarn gözlerden uzak yaayan Bircan Bali, sosyal medya hesabndan yaynlad fotorafla hamile olduunu duyurdu.

BRCAN BALNN E ÖMER GEZEN KMDR?

Kuleli Asker Lisesiden mezun olan Ömer Gezen, lisansn stanbul Aydn Üniversitesinin hukuk bölümünde yapt. Avukatlk ve hukuk bürosunda kariyerini sürdüren Ömer Gezen, aslen Antalyal.

SEREN SERENGL KMDR?

Seren Serengil, 6 Nisan 1971 tarihinde stanbul Amerikan Hastanesinde dodu. Seren Serengil, ilk olarak 1977 ylnda Sarho filminde çocuk oyuncu olarak babas Öztürk Serengil ile birlikte oynad. Ayn yl babas ile birlikte Gar Gazinosunda sahne ald. Profesyonel sahne kariyerine ise, 16 yanda Fahrettin Aslan tarafndan görevlendirildii Maksim Gazinosunda balad ve en genç kadn assolist oldu. Profesyonel oyunculuk kariyerine balad 1990 ylnda, Mehmet Aslantu ile rol ald Baka Olur Aalarn Düünü dizisinin yan sra Hakan Ural ile birlikte rol ald Alev Gibi Bir Kz filmiyle çk yapt.

Ana Sayfaya Git