Bircan Bali’nin rakı bardaklı paylaşımına tepki yağıyor

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil’in ailecek yedikleri iftar yemeği görüntülerinde Bircan Bali’nin eşi Ömer Gezen’in elindeki rakı bardağını görenler o görüntülere olumsuz yorumlar yaparak tepki gösterdi.

Bircan Bali’nin rakı bardaklı paylaşımına tepki yağıyor

Söylemezsem Olmaz programı sunucuları Seren Serengil ve Bircan Bali, geçtiğimiz gün program yayını sonrası bir araya geldi. Aynı zamanda 5 aylık hamile olan Bircan Bali ile eşi Ömer Gezen’in Seren Serengil tarafından paylaşılan videodaki içki bardaklı görüntüler, programın izleyicileri tarafından tepki çekti.

Serengil'in çektiği videoda Bircan Bali havuz başında eşi Ömer Gezen'e poz veriyor. Peş peşe eşinin fotoğraflarını çeken Gezer'in elinde ise içki dolu bir bardak var. Seren Seregil'in "Karısının resimlerini çekermiş" notuyla paylaştığı video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Seren Serengil'in paylaştığı video için "Böyle iftar mı olur?" diyen sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

BİRCAN BALİ KİMDİR?

Şu günlerde Beyaz Tv’de Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Bircan Bali Eylül ayında Ömer Gezen ile evlendi. Eşiyle aşklarını gözlerden uzak yaşayan Bircan Bali, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla hamile olduğunu duyurdu.

BİRCAN BALİ'NİN EŞİ ÖMER GEZEN KİMDİR? 

Kuleli Askerî Lisesi'den mezun olan Ömer Gezen, lisansını İstanbul Aydın Üniversitesi'nin hukuk bölümünde yaptı. Avukatlık ve hukuk bürosunda kariyerini sürdüren Ömer Gezen, aslen Antalyalı.

SEREN SERENGİL KİMDİR?

Seren Serengil, 6 Nisan 1971 tarihinde İstanbul Amerikan Hastanesi'nde doğdu. Seren Serengil, ilk olarak 1977 yılında Sarhoş filminde çocuk oyuncu olarak babası Öztürk Serengil ile birlikte oynadı. Aynı yıl babası ile birlikte Gar Gazinosu'nda sahne aldı. Profesyonel sahne kariyerine ise, 16 yaşında Fahrettin Aslan tarafından görevlendirildiği Maksim Gazinosu'nda başladı ve en genç kadın assolist oldu. Profesyonel oyunculuk kariyerine başladığı 1990 yılında, Mehmet Aslantuğ ile rol aldığı Başka Olur Ağaların Düğünü dizisinin yanı sıra Hakan Ural ile birlikte rol aldığı Alev Gibi Bir Kız filmiyle çıkış yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz