Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya havuz görüntüleri ile düşmen çatlattı

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya arasında neler oluyor dedirten görüntüler akabinde Cem Yılmaz'dan büyük bir hamle geldi. Evinin bahçesinde Serenay Sarıkaya ile görüntülerinin çekildiği Cem Yılmaz evinin bahçesini gözetleyen gazetecilere dava açacağını açıkladı.

Haberler 04.06.2020 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cem Ylmaz Serenay Sarkaya arasnda neler oluyor dedirten görüntüler akabinde Cem Ylmazdan büyük bir hamle geldi. Evinin bahçesinde Serenay Sarkaya ile görüntülerinin çekildii Cem Ylmaz evinin bahçesini gözetleyen gazetecilere dava açacan açklad.. Ünlü komedyen CemYlmaz Serenay Sarkaya havuz görüntüleri ile sosyal medyada çok konuulmutu. Geçtiimiz gülerde Cem Ylmaz Serenay Sarkaya ile evinin bahçesinde havuza girerken, gazeteciler tarafndan kameraya çekilip sosyal medyada paylalmas akabide harekete geçti. Uzaktan çekilen kamera görüntüleri ile birlikte mahkemeye bavurdu.

Tatil için gittikleri yazlk bölgedeki villasnda birlikte olduu Sarkaya ile havuza giren Cem Ylmazn fotoraflar bir magazin sitesi tarafndan hem fotorafland hem de videoya alnd. Görüntülerde bikini ve mayolaryla günelenen çiftin ev hallerinin yaynlanmas ise tepki toplad.Cem Ylmaz sosyal medya hesabndan magazin sitesinin Twitter adresinin ekran fotorafn paylaarak, Bu hesabn sahibi, ev gözetlemekten sizi mahkemeye veriyorum Özel bir çabayla evlerden görüntü almaya çalan bu gayretinizin bundan sonra elbet bir ödülü olmal. Teekkürler ifadelerini paylat.

Karantina sürecinin son günlerinde yaadklar tartmann izlerini çanakkalede buluarak atan ve daha sonra Bodruma geçen Serenay Sarkaya ve Cem Ylmaz MagazinBurada.net muhabiri Kamil Sümer tarafndan görüntülendi. Geçtiimiz günlerde ilikilerinde kriz çkt yönündeki haberlerin aksine keyifleri yerinde olan çift adeta düman çatlatt.

SERENAY SARIKAYA HAKKINDA
lk oyunculuk deneyimini akn (2006) filmiyle kazanan Sarkaya, sonrasnda Plajda (2008) filminde rol ald. lk kez Sinan çetinin Peri Masal (2008) dizisinde yer alarak dizi oyunculuuna balad ve yine ayn yl Sinan çetin tarafndan hazrlanan Limon Aac (2008) dizisinde ilk barolünü üstlendi. Dizinin sona ermesinin ardndan Adanal (2008-2010) dizisinde rol almaya balad. 2010 ylnda düzenlenen Miss Turkey yarmasnda Gizem Memiçin ardndan ikinci oldu ve Türkiyeyi Miss Universe yarmasnda temsil etmeye hak kazand. Ardndan Lale Devri (2010-2013) ve Medcezir (2013-2015) dizilerinin barolünde yer alarak popüleritesini arttrd. Ejderhan Nasl Eitirsin filminde seslendirme yapan Sarkaya Behzat ç. Ankara Yanyor filminde de rol aldi.

Dizi ve sinema filmlerinde oynamasnn yan sra Sarkaya, reklam filmlerinde de yer ald ve baz önemli markalarnda reklam yüzü oldu. 2014 ylnda GQ Türkiye tarafndan yln kadn seçildi. Bugüne kadar iki Altn Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayda ödül kazand.

Ana Sayfaya Git