Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya havuz görüntüleri ile düşmen çatlattı

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya arasında neler oluyor dedirten görüntüler akabinde Cem Yılmaz'dan büyük bir hamle geldi. Evinin bahçesinde Serenay Sarıkaya ile görüntülerinin çekildiği Cem Yılmaz evinin bahçesini gözetleyen gazetecilere dava açacağını açıkladı.

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya havuz görüntüleri ile düşmen çatlattı

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya arasında neler oluyor dedirten görüntüler akabinde Cem Yılmaz'dan büyük bir hamle geldi. Evinin bahçesinde Serenay Sarıkaya ile görüntülerinin çekildiği Cem Yılmaz evinin bahçesini gözetleyen gazetecilere dava açacağını açıkladı..  Ünlü komedyen CemYılmaz Serenay Sarıkaya havuz görüntüleri ile sosyal medyada çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz gülerde Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya ile evinin bahçesinde havuza girerken, gazeteciler tarafından kameraya çekilip sosyal medyada paylaşılması akabide harekete geçti. Uzaktan çekilen kamera görüntüleri ile birlikte mahkemeye başvurdu. 

Tatil için gittikleri yazlık bölgedeki villasında birlikte olduğu Sarıkaya ile havuza giren Cem Yılmaz’ın fotoğrafları bir magazin sitesi tarafından hem fotoğraflandı hem de videoya alındı. Görüntülerde bikini ve mayolarıyla güneşlenen çiftin ev hallerinin yayınlanması ise tepki topladı.Cem Yılmaz sosyal medya hesabından magazin sitesinin Twitter adresinin ekran fotoğrafını paylaşarak, “Bu hesabın sahibi, ev gözetlemekten sizi mahkemeye veriyorum… Özel bir çabayla evlerden görüntü almaya çalışan bu gayretinizin bundan sonra elbet bir ödülü olmalı. Teşekkürler” ifadelerini paylaştı.

Karantina sürecinin son günlerinde yaşadıkları tartışmanın izlerini Çanakkale’de buluşarak atan ve daha sonra Bodrum’a geçen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz MagazinBurada.net muhabiri Kamil Sümer tarafından görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde ilişkilerinde kriz çıktığı yönündeki haberlerin aksine keyifleri yerinde olan çift adeta düşman çatlattı.

SERENAY SARIKAYA HAKKINDA
 İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın (2006) filmiyle kazanan Sarıkaya, sonrasında Plajda (2008) filminde rol aldı. İlk kez Sinan Çetin'in Peri Masalı (2008) dizisinde yer alarak dizi oyunculuğuna başladı ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı (2008) dizisinde ilk başrolünü üstlendi. Dizinin sona ermesinin ardından Adanalı (2008-2010) dizisinde rol almaya başladı. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç'in ardından ikinci oldu ve Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Ardından Lale Devri (2010-2013) ve Medcezir (2013-2015) dizilerinin başrolünde yer alarak popüleritesini arttırdı. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde seslendirme yapan Sarıkaya Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de rol aldi.

Dizi ve sinema filmlerinde oynamasının yanı sıra Sarıkaya, reklam filmlerinde de yer aldı ve bazı önemli markalarında reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz