Demet Akalın Paramparça olabilir, eşi Okan Kurt oyunculuk teklifi aldı artist olacak!

Suada'da gerçekleşen bir ödül törenine eşi Okan Kurt ile birlikte katılan Demet Akalın, Kurt'a yapılan teklifle şaşkına döndü. Paramparça dizisinin yapımcısı Hakan Eren tarafından Kurt'a yöneltilen, "Paramparça dizisinde rol almak ister misin?" sorusunun üzerine Akalın oldukça şaşırdı. Güzel şarkıcı bununla ilgili Eren'e, "Tabi ki çok isteriz" karşılığını verdi.

Haberler 25.05.2016 - 22:36 Son Güncelleme : 25.05.2016 - 22:36

Suadada gerçekleşen bir ödül törenine eşi Okan Kurt ile birlikte katılan Demet Akalın, Kurta yapılan teklifle şaşkına döndü. Star TVde yayınlanan Paramparça dizisinin yapımcısı Hakan Eren tarafından Kurta yöneltilen, Paramparça dizisinde rol almak ister misin? sorusunun üzerine Akalın oldukça şaşırdı. Güzel şarkıcı bununla ilgili Erene, Tabi ki çok isteriz yanıtını verdi.

Bugün sosyal medya üzerinden de bununla ilgili bir açıklama yapan Akalına yakın arkadaşı Cenk Eren ise tavsiyelerde bulundu. Sosyal medyadan Akalına cevap veren Cenk Eren, İyi para istesin günde 6 saat den fazla çalışmam özel karavan vs istesin dedi.

Demet Akalın önceki akşam eşi Okan Kurtla birlikte Gecce Mekan Oscarları Ödül Törenine katıldı. Gecede eşi Okan Kurtun Sinan Akçılla olan fotoğrafını paylaşan Demet Akalın, bombayı patlattı.

Takipçileri Demet Akalın Kurtun bu haberinden sonra fotoğrafın altına, Eniştemiz bitanee yakışır ona, Okan enişte gelirse tekrar izlerim valla, Okan beyi izlemek keyifli olocak dizide çok efendi eşiniz başarılar dilerim şeklinde yorumlar yaptı.

DEMET AKALIN KURT KİMDİR?

Demet Akalın Kurt (d. 23 Nisan 1972), Türk şarkıcı ve eski manken. Gölcük, Kocaelide doğdu ve lise eğitimini Barbaros Hayrettin Lisesinde tamamladı. Annesinin teşvikiyle Yaşar Alptekinin mankenlik kursuna giderek mankenlik odaklı bir kariyerin peşine düştü ve Neşe Erberkin ajansında mankenliğe başladı. Ek olarak 1990larda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yaptı.

Mankenlikle eş zamanlı olarak gazinolarda şarkı söylemeye başladı ve bunun bir sonucu olarak 1996da ilk stüdyo albümü Sebebimi piyasaya sürdü ancak çalışma çok ses getiren bir çıkış yapmasına yardımcı olamadı. Daha sonradan çıkış şarkısı Aşkın Açamadığı Kapı ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden Yılın Şarkısı ödülünü kazanan Banane (2004), MÜ-YAPtan altın sertifika alan Kusursuz 19 (2006) ve Dans Et (2008) gibi 2000ler boyunca çıkardığı albümlerle çeşitli başarılar yakalayarak Türk pop müziğindeki yerini sağlamlaştırdı. Yayımlandığı yıl Türkiyenin en çok satan albümü olan Pırlanta (2015) dahil olmak üzere satış başarısı elde eden albümlerle 2010larda Türk pop müziğindeki yerini korumaya devam etti. Türkiyede liste başı olan Afedersin, Mucize ve Toz Pembe hitlerinin yanı sıra Tecrübe, çanta, Olacak Olacak, Sabıka, İlahi Adalet ve Ders Olsun şarkıları da ilk beş başarısı gösterdi.

Albümlerinde yer verdiği giderli şarkılarla müzik eleştirmenleri tarafından kendi tarzını oluşturduğu kabul edilen Akalın, şarkılarının yanı sıra magazinsel kişiliğiyle de sık sık öne çıktı. 2007den sonra zaman zaman Hande Yener ile yaptığı sözlü tartışmalar geleneksel bir hl alarak sık sık tekrarlandı ve magazin gündemini meşgul etti. 2006da Oğuz Kayhanla ve 2010da Önder Bekensirle yaptığı birkaç aylık evliliklerden sonra 2012de şu anki eşi Okan Kurt ile evlenerek 2014te ilk çocuğu Hirayı dünyaya getirdi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü ve dört Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır