Görüş Bildir

Demet Akalın Paramparça olabilir, eşi Okan Kurt oyunculuk teklifi aldı artist olacak!

Suada'da gerçekleşen bir ödül törenine eşi Okan Kurt ile birlikte katılan Demet Akalın, Kurt'a yapılan teklifle şaşkına döndü. Paramparça dizisinin yapımcısı Hakan Eren tarafından Kurt'a yöneltilen, "Paramparça dizisinde rol almak ister misin?" sorusunun üzerine Akalın oldukça şaşırdı. Güzel şarkıcı bununla ilgili Eren'e, "Tabi ki çok isteriz" karşılığını verdi.

Demet Akalın Paramparça olabilir, eşi Okan Kurt oyunculuk teklifi aldı artist olacak!

Suada'da gerçekleşen bir ödül törenine eşi Okan Kurt ile birlikte katılan Demet Akalın, Kurt'a yapılan teklifle şaşkına döndü. Star TV'de yayınlanan Paramparça dizisinin yapımcısı Hakan Eren tarafından Kurt'a yöneltilen, "Paramparça dizisinde rol almak ister misin?" sorusunun üzerine Akalın oldukça şaşırdı. Güzel şarkıcı bununla ilgili Eren'e, "Tabi ki çok isteriz" yanıtını verdi.

Bugün sosyal medya üzerinden de bununla ilgili bir açıklama yapan Akalın'a yakın arkadaşı Cenk Eren ise tavsiyelerde bulundu. Sosyal medyadan Akalın'a cevap veren Cenk Eren, "İyi para istesin günde 6 saat den fazla çalışmam özel karavan vs istesin" dedi.

Demet Akalın önceki akşam eşi Okan Kurt'la birlikte 'Gecce Mekan Oscarları Ödül Töreni'ne katıldı. Gecede eşi Okan Kurt'un Sinan Akçıl'la olan fotoğrafını paylaşan Demet Akalın, bombayı patlattı.

Takipçileri Demet Akalın Kurt’un bu haberinden sonra fotoğrafın altına, "Eniştemiz bi'tanee yakışır ona", "Okan enişte gelirse tekrar izlerim valla", "Okan beyi izlemek keyifli olocak dizide çok efendi eşiniz başarılar dilerim" şeklinde yorumlar yaptı.

DEMET AKALIN KURT KİMDİR?

Demet Akalın Kurt (d. 23 Nisan 1972), Türk şarkıcı ve eski manken. Gölcük, Kocaeli'de doğdu ve lise eğitimini Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamladı. Annesinin teşvikiyle Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna giderek mankenlik odaklı bir kariyerin peşine düştü ve Neşe Erberk'in ajansında mankenliğe başladı. Ek olarak 1990'larda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yaptı.

Mankenlikle eş zamanlı olarak gazinolarda şarkı söylemeye başladı ve bunun bir sonucu olarak 1996'da ilk stüdyo albümü Sebebim'i piyasaya sürdü ancak çalışma çok ses getiren bir çıkış yapmasına yardımcı olamadı. Daha sonradan çıkış şarkısı "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden Yılın Şarkısı ödülünü kazanan Banane (2004), MÜ-YAP'tan altın sertifika alan Kusursuz 19 (2006) ve Dans Et (2008) gibi 2000'ler boyunca çıkardığı albümlerle çeşitli başarılar yakalayarak Türk pop müziğindeki yerini sağlamlaştırdı. Yayımlandığı yıl Türkiye'nin en çok satan albümü olan Pırlanta (2015) dahil olmak üzere satış başarısı elde eden albümlerle 2010'larda Türk pop müziğindeki yerini korumaya devam etti. Türkiye'de liste başı olan "Afedersin", "Mucize" ve "Toz Pembe" hitlerinin yanı sıra "Tecrübe", "Çanta", "Olacak Olacak", "Sabıka", "İlahi Adalet" ve "Ders Olsun" şarkıları da ilk beş başarısı gösterdi.

Albümlerinde yer verdiği "giderli şarkılarla" müzik eleştirmenleri tarafından kendi tarzını oluşturduğu kabul edilen Akalın, şarkılarının yanı sıra magazinsel kişiliğiyle de sık sık öne çıktı. 2007'den sonra zaman zaman Hande Yener ile yaptığı sözlü tartışmalar geleneksel bir hâl alarak sık sık tekrarlandı ve magazin gündemini meşgul etti. 2006'da Oğuz Kayhan'la ve 2010'da Önder Bekensir'le yaptığı birkaç aylık evliliklerden sonra 2012'de şu anki eşi Okan Kurt ile evlenerek 2014'te ilk çocuğu Hira'yı dünyaya getirdi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü ve dört Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi