Diriliş Ertuğrul’un yönetmeni Mehmet Bozdağ’dan olay açıklamalar, Dervişi 7 bin 500 liraya giydirdik dedi!

Sinefesto'nun Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi ile ortaklaşa düzenlediği Temel Sinema Eğitimi'ne TRT 1’in efsane reyting rekortmeni "Diriliş Ertuğrul" dizisinin senarist ve yapımcısı Mehmet Bozdağ katıldı. Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Haberler 28.02.2016 - 01:08 Son Güncelleme : 28.02.2016 - 01:08

Sinefestonun Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi ile ortaklaşa düzenlediği Temel Sinema Eğitimine TRT 1in efsane reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisinin senarist ve yapımcısı Mehmet Bozdağ katıldı. Engin Altan Düzyatanın başrolünde oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Akşamın haberine göre: Mehmet Bozdağ, Kızlarağası Medresesinde gerçekleştirilen etkinlikte, dizi yapımın sürecini anlattı. Türkiyede birçok ilki gerçekleştirdiklerinden bahseden yönetmen şu açıklamalarda vulundu

Pek çok şeyi kendimiz üretmek zorunda kaldık. İbn-i Arabinin kostümünü Hollandadan bulabildik. Düşünün ki bir dervişi 7 bin 500 liraya giydirdik dedi.

Ana Sayfaya Git