Ebru Şallı Arda Turan aşkı bir hayli canlarını sıktı

Ardu Turan Ebru Şallı konuşmaları Şallı'nın sosyal medya adresinin çalınması sonrasında ortaya çıkmış, ve aşk dedikoduları anında yayılmıştı

Haberler 19.11.2016 - 11:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ünlü manken Ebru All Arda Turann sosyal medya üzerindeki konumalar Allnn adresinin hacklenmesi sonrasnda ortaya çkm ve aralarnda büyük bir ak yaanyor iddialar da ortaya atlmt. Daha önce bir çok ünlü isimle ad anlan all, Cem Ylmaz akna da bir son verdiinin sinyallerii sunmu ortala geçtiimiz gün yaynlanan bir programda Seren Serengilin açklamalar damgasn vurmutu. Barcolonann ünlü yldz Turann ise sevgilisi Doandan yirmi gün önce ayrlma karar ald konuuluyor.

EBRU ALLI ARDA TURAN AKI MI?

all, Daha önce de söyledim, yazmalarn yerleri deitirilip farkl anlamlar çkarld. Gerçekten çok üzgünüm.

Özel hayatmla gündeme gelmek canm çok skyor diye konutu. all Instagram hesabn kurtardn ancak Twitter hesabn hl geri alamadn belirtti.

Öte yandan Uçankuun haberine göre; Daha önce üç kez ayrldklar iddia edilen çiftin, bir ay önce kavga ettikleri ileri sürülmü, ancak Aslhan Doan ayrlk söylentilerini yalanlamt. Bu yalanlamaya ramen ünlü çiftin, 20 gün önce ilikisini bitirdii iddia edildi. Yldz futbolcunun, sevgilisinin isteine ramen evlilie yanamamas sebebiyle ayrlk karar alnd öne sürüldü.

Ana Sayfaya Git