Ebru Akel eşi Özer Sancak arasında soğuk savaş karantinada arttı iddiaları! Boşanıyorlar

Ebru Akel eşi Özer Sancak boşanıyor mu? Özer Sancak kimdir? Ünlü sunucu Ebru Akel 2012 yılında ünlü iş adamı Özer Sancak ile dünya evine girmiş ve bu evliliklerinden şu an 8 yaşında olan oğulları dünyaya gelmiştir. Her fırsatta mutluluklarını dile getiren Ebru Akel eşi Özer Sancak boşanıyor mu iddiası gündeme bomba gibi düştü

Haberler 21.05.2020 - 07:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ebru Akel ei Özer Sancak boanyor mu? Özer Sancak kimdir? Ünlü sunucu Ebru Akel 2012 ylnda ünlü i adam Özer Sancak ile dünya evine girmi ve bu evliliklerinden u an 8 yanda olan oullar dünyaya gelmitir. Her frsatta mutluluklarn dile getiren Ebru Akel ei Özer Sancak boanyor mu iddias gündeme bomba gibi dütü. Yaklak 6 ay önce evliliklerinde çatrdamalar yaayan Ebru Akel ei Özer Sancak yeni tip korona salgn karantinas srasnda aralarnn daha çok açld iddia edildi. Peki güzeller güze güzeli suucu Ebru Akel ei Özel Sancak boanyor mu?

KARANTNA EVLLKLERE YARAMIYOR

Karantina süresince evliiklerinde çatrdama yaayan isimler arasnda Ebru Akel ei Özer Sancakta yer ald. haftaiçi hergün televizyon ekranlarnda salk programyla karmza çkan Ebru Akel ei Özer Sancakda holdng ilerini evden yürütüyordu. Taraflardan açklama yaplmasa da Ebru Akel ei Özer Sancak arasnda kara kediler dolayor.

EBRU AKEL KMDR?

Akel, zmirde dodu. Ablalar Deniz ve enizden sonra ailenin üçüncü kz çocuudur. Yedi yanda bale eitimi almaya balad. zmirdeki Gazi lkokulundan mezun oldu. 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvar Bale bölümünde ortaokul, lise ve üniversite eitimi ald.

lk olarak ablas Deniz Akelin yönetmenliini üstlendii bir video klipte dansç olarak oynad. Ancak sonradan belinde çkan sorunlar yüzünden baleyi brakmak zorunda kald. Fakat televizyona devam etti. 1996da ilk oyunculuunu Hiç Bana Sordun mu adl televizyon dizisinde gerçekletirdi. Ardndan 1997de Motor Life adl televizyon programn sundu. 1998de Eltiler dizisinde yer ald.

1998de brtde yaynlanan Sihirli Ayna isimli moda programn sunmaya balad ve 2000e kadar devam etti. Ayrca 1998-2000 arasnda dönemin ses getiren Star TV dizisi Kara Melekte oynad. 2000de Benim çin Alama, 2001de ise Kumsaldaki zler isimli iki dizide rol ald.

2001de tekrar sunuculua dönen Akel, Hepsi Gerçek isimli reality ovun dnda Best Model of the World gibi birçok güzellik yarmalarn sundu.

2003te ise Türk televizyonculuunda yeni bir dönem olan evlilik programlarnda sunuculuk yapt. Show TVde yaynlanan Ben Evleniyorum, Biz Evleniyoruz, Sevda Masal, kinci Bahar ve Gelinim Olur musun? adl televizyon programlarn sundu. 2005te Size Anne Diyebilir miyim? adl programla 8,5 saat boyunca canl yaynda sunuculuk yapmas kariyerinde bir rekor krmtr. Bunun dnda Gönüllerde kinci Bahar adl bir baka evlilik programn sunmutur.

2005te Loreal ile anlama yapan Akel, 2 yl boyunca saç modellii yaparak uluslararas anlama imzalayan ilk Türk model oldu. Bunun dnda birçok reklam filminde yer ald.

2005te Hayaller Gerçek Oluyor isimli Kanal D yarmasn sundu. Ayrca barollerini Ylmaz Erdoan, Demet Akba, Altan Erkekli, Tolga çevik ve Özgü Namaln paylat Organize ler isimli sinema filminde Nilüfer karakterini canlandrmtr. 2005 ylnda Cem Davran ile barolünü paylat lk Göz Ars dizisinde rol ald. 2006da ise barollerini Kadir nanr, Melisa Sözen ve Kaan Urgancolunun paylat, atvde yaynlanan Azap Yolu isimli dizide önemli bir rol oynad.

Oyunculuun yannda sunuculuu da sürdüren Akel, 2006 ve 2007de iki sezon boyunca atvde yaynlanan Oryantal Star adl yarmay sunmutur.

2008de Abdullah Ouzun yapmcs ve yönetmeni olduu Scak isimli sinema filminin barollerini Cem Özer, Gürgen Öz ve Hazm Körmükçüyle paylat.

2010,2011 ylnda Star Tv de yaynlanan Küçük Srlar dizisinde Biricik rolünü canlardrd.

atvde yaynlanan, barollerini Duygu Yeti, Kenan Ece ve Larissa Gacamerin paylat Krem isimli dizide önemli bir rol oynad.

2015te ise Show TVde yaynlanan Bu Tarz Benim adl yarmann 2. sezon sunuculuunu yapyordu ancak yarmann bitmesi üzerine yarmadaki sunuculuu brakt.

ÖZER SANCAK KMDR?

2004 2010 yllar arasnda Türkiye Ecza Depocular Dernei Yönetim Kurulu Bakan ve 2007 2008 yllar arasnda TÜSAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Sosyal ler Komisyon Bakan olarak görev yapm olan Sancak, stanbul Modern Sanat Müzesi Yönetim Kurulu Bakan Yardmcs[5] , stanbul Kültür Sanat Vakf Yönetim Kurulu Üyesi, ERG Yürütme Kurulu Üyesi, Tüm Süt, Et ve Damzlk Sr Yetitiricileri Dernei(TUSEDAD) Kurucu Üyesi , TESEV Mütevelliler Kurulu Üyesi, Darüafaka Cemiyeti Yüksek Danma Kurulu Üyesi[8] ve AKP Genel Merkez Parti çi Demokrasi Hakem Kurulu (DHK) üyesi olarak görev yapmtr. Ayrca Okan Üniversitesi Danma Kurulu üyesi OLAN eTHEM sANCAKIN ei Özer Sacak da babas gibi i adamdr

EVLLK SÖZLEMES KRZ YAANMITI

Ebru akel ei Özer Sancak ile evlenmeden daha krizin yaand evlilik sözlemesi isteyen sancak ailesinin aksine Ebru Akelin duruma souk bakt örenilmiti. Düünü iptal ederim!

Magazin kulislerinde, damadn babas Ethem Sancakn evlilik sözlemesi talebinde bulunduu, ünlü sunucunun ise bunu kendisine yaplm bir hakaret sayarak tepki gösterdii konuuluyor. Akelin srar edilmesi durumunda düünü iptal edeceini söylemesinin barda tard ve bu son söz üzerine damadn ailesinin törene katlmad da gelen haberler arasnda...

Ana Sayfaya Git