Görüş Bildir

Ebru Akel eşi Özer Sancak arasında soğuk savaş karantinada arttı iddiaları! Boşanıyorlar

Ebru Akel eşi Özer Sancak boşanıyor mu? Özer Sancak kimdir? Ünlü sunucu Ebru Akel 2012 yılında ünlü iş adamı Özer Sancak ile dünya evine girmiş ve bu evliliklerinden şu an 8 yaşında olan oğulları dünyaya gelmiştir. Her fırsatta mutluluklarını dile getiren Ebru Akel eşi Özer Sancak boşanıyor mu iddiası gündeme bomba gibi düştü

Ebru Akel eşi Özer Sancak arasında soğuk savaş karantinada arttı iddiaları! Boşanıyorlar

Ebru Akel eşi Özer Sancak boşanıyor mu? Özer Sancak kimdir? Ünlü sunucu Ebru Akel 2012 yılında ünlü iş adamı Özer Sancak ile dünya evine girmiş ve bu evliliklerinden şu an 8 yaşında olan oğulları dünyaya gelmiştir. Her fırsatta mutluluklarını dile getiren Ebru Akel eşi Özer Sancak boşanıyor mu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Yaklaşık 6 ay önce evliliklerinde çatırdamalar yaşayan Ebru Akel eşi Özer Sancak yeni tip korona salgını karantinası sırasında aralarının daha çok açıldığı iddia edildi. Peki güzeller güze güzeli suucu Ebru Akel eşi Özel Sancak boşanıyor mu?

KARANTİNA EVLİLİKLERE  YARAMIYOR

Karantina süresince evliiklerinde çatırdama yaşayan isimler arasında Ebru Akel eşi Özer Sancak'ta yer aldı. haftaiçi hergün televizyon ekranlarında sağlık programıyla karşımıza çıkan Ebru Akel eşi Özer Sancak'da holdng işlerini evden yürütüyordu. Taraflardan açıklama yapılmasa da Ebru Akel eşi Özer Sancak arasında kara kediler dolaşıyor.

EBRU AKEL KİMDİR?

Akel, İzmir'de doğdu. Ablaları Deniz ve Şeniz'den sonra ailenin üçüncü kız çocuğudur. Yedi yaşında bale eğitimi almaya başladı. İzmir'deki Gazi İlkokulu'ndan mezun oldu. 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale bölümünde ortaokul, lise ve üniversite eğitimi aldı.

İlk olarak ablası Deniz Akel'in yönetmenliğini üstlendiği bir video klipte dansçı olarak oynadı. Ancak sonradan belinde çıkan sorunlar yüzünden baleyi bırakmak zorunda kaldı. Fakat televizyona devam etti. 1996'da ilk oyunculuğunu Hiç Bana Sordun mu adlı televizyon dizisinde gerçekleştirdi. Ardından 1997'de Motor Life adlı televizyon programını sundu. 1998'de Eltiler dizisinde yer aldı.

1998'de brt'de yayınlanan Sihirli Ayna isimli moda programını sunmaya başladı ve 2000'e kadar devam etti. Ayrıca 1998-2000 arasında dönemin ses getiren Star TV dizisi Kara Melek'te oynadı. 2000'de Benim İçin Ağlama, 2001'de ise Kumsaldaki İzler isimli iki dizide rol aldı.

2001'de tekrar sunuculuğa dönen Akel, Hepsi Gerçek isimli reality şovun dışında Best Model of the World gibi birçok güzellik yarışmalarını sundu.

2003'te ise Türk televizyonculuğunda yeni bir dönem olan evlilik programlarında sunuculuk yaptı. Show TV'de yayınlanan Ben Evleniyorum, Biz Evleniyoruz, Sevda Masalı, İkinci Bahar ve Gelinim Olur musun? adlı televizyon programlarını sundu. 2005'te Size Anne Diyebilir miyim? adlı programla 8,5 saat boyunca canlı yayında sunuculuk yapması kariyerinde bir rekor kırmıştır. Bunun dışında Gönüllerde İkinci Bahar adlı bir başka evlilik programını sunmuştur.

2005'te Loreal ile anlaşma yapan Akel, 2 yıl boyunca saç modelliği yaparak uluslararası anlaşma imzalayan ilk Türk model oldu. Bunun dışında birçok reklam filminde yer aldı.

2005'te Hayaller Gerçek Oluyor isimli Kanal D yarışmasını sundu. Ayrıca başrollerini Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Tolga Çevik ve Özgü Namal'ın paylaştığı Organize İşler isimli sinema filminde "Nilüfer" karakterini canlandırmıştır. 2005 yılında Cem Davran ile başrolünü paylaştığı İlk Göz Ağrısı dizisinde rol aldı. 2006'da ise başrollerini Kadir İnanır, Melisa Sözen ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı, atv'de yayınlanan Azap Yolu isimli dizide önemli bir rol oynadı.

Oyunculuğun yanında sunuculuğu da sürdüren Akel, 2006 ve 2007'de iki sezon boyunca atv'de yayınlanan Oryantal Star adlı yarışmayı sunmuştur.

2008'de Abdullah Oğuz'un yapımcısı ve yönetmeni olduğu Sıcak isimli sinema filminin başrollerini Cem Özer, Gürgen Öz ve Hazım Körmükçü'yle paylaştı.

2010,2011 yılında Star Tv de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde 'Biricik' rolünü canlardırdı.

atv'de yayınlanan, başrollerini Duygu Yetiş, Kenan Ece ve Larissa Gacamer'in paylaştığı Krem isimli dizide önemli bir rol oynadı.

2015'te ise Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim adlı yarışmanın 2. sezon sunuculuğunu yapıyordu ancak yarışmanın bitmesi üzerine yarışmadaki sunuculuğu bıraktı.

ÖZER SANCAK KİMDİR?

 2004 – 2010 yılları arasında Türkiye Ecza Depocuları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve 2007 – 2008 yılları arasında TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı olarak görev yapmış olan Sancak, İstanbul Modern Sanat Müzesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı[5] , İstanbul Kültür Sanat Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, ERG Yürütme Kurulu Üyesi, Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği(TUSEDAD) Kurucu Üyesi , TESEV Mütevelliler Kurulu Üyesi, Darüşşafaka Cemiyeti Yüksek Danışma Kurulu Üyesi[8] ve AKP Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu (DHK) üyesi olarak görev yapmıştır. Ayrıca Okan Üniversitesi Danışma Kurulu üyesi  OLAN eTHEM sANCAK'IN eşi Özer Sacak da babası gibi iş adamıdır

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ KRİZİ YAŞANMIŞTI

Ebru akel eşi Özer Sancak ile evlenmeden daha krizin yaşandığı evlilik sözleşmesi isteyen sancak ailesinin aksine Ebru Akel'in duruma soğuk baktığı öğrenilmişti. Düğünü iptal ederim!

Magazin kulislerinde, damadın babası Ethem Sancak’ın evlilik sözleşmesi talebinde bulunduğu, ünlü sunucunun ise bunu kendisine yapılmış bir hakaret sayarak tepki gösterdiği konuşuluyor. Akel’in ısrar edilmesi durumunda düğünü iptal edeceğini söylemesinin bardağı taşırdığı ve bu son söz üzerine damadın ailesinin törene katılmadığı da gelen haberler arasında...

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir