Ebru Şancı’ya yapımcıdan hırsızlık suçlaması!

Ebru Şancı’ya açılan dava herkesi şoke etti. Ebru Şancı'nın "Telefon hırsızlığı" suçundan 3 yıl hapsi isteniyor.

Haberler 23.06.2015 - 08:56 Son Güncelleme : 23.06.2015 - 08:56

Savcılık kayıtlarına göre Ebru Şancı, 24 Mayıs 2013te arkadaşlarıyla Kuruçeşmedeki bir gece kulübüne gitti. Şancının yapımcı arkadaşı Gökhan Beder, lavaboya gidip döndüğünde masaya bıraktığı cep telefonunu göremedi. Karakola giden genç yapımcı, ihbarda bulundu.

Soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığından (TİB) telefonun kayıtlarını istedi. TİBden, telefonda 26 Mayıstan 15 Ağustosa kadar Ebru Şancıya ait hattın takılı olduğu ve kullanıldığı bilgisi geldi. Şüpheli sıfatıyla ifadesi alınan Ebru Şancı, Gökhan Bederin telefonunu aracında düşürdüğünü, aynı tarihlerde Amerikaya gittiğini, o süre boyunca kardeşi Erhan Şancının telefonu kendisinin sanarak kullandığını iddia etti.

Beder ise yeniden verdiği ifadede Şancının aracına hiç binmediğini söyledi. Beder, daha sonra Şancının telefonun bedelini kendisine ödediğini belirterek şikayetinden vazgeçti. Ancak kanuna göre hırsızlık şikayete bağlı bir suç olmadığı için Şancı hakkında İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hırsızlık suçundan kamu davası açıldı. (Hürriyet-Özge Eğrikar)

Ana Sayfaya Git