Görüş Bildir

Ebru Şancı’ya yapımcıdan hırsızlık suçlaması!

Ebru Şancı’ya açılan dava herkesi şoke etti. Ebru Şancı'nın "Telefon hırsızlığı" suçundan 3 yıl hapsi isteniyor.

Ebru Şancı’ya yapımcıdan hırsızlık suçlaması!

Savcılık kayıtlarına göre Ebru Şancı, 24 Mayıs 2013’te arkadaşlarıyla Kuruçeşme’deki bir gece kulübüne gitti. Şancı’nın yapımcı arkadaşı Gökhan Beder, lavaboya gidip döndüğünde masaya bıraktığı cep telefonunu göremedi. Karakola giden genç yapımcı, ihbarda bulundu.

Soruşturma başlatan  İstanbul  Cumhuriyet Başsavcılığı, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’ndan (TİB) telefonun kayıtlarını istedi. TİB’den, telefonda 26 Mayıs’tan 15 Ağustos’a kadar Ebru Şancı’ya ait hattın takılı olduğu ve kullanıldığı bilgisi geldi. Şüpheli sıfatıyla ifadesi alınan Ebru Şancı, Gökhan Beder’in telefonunu aracında düşürdüğünü, aynı tarihlerde Amerika’ya gittiğini, o süre boyunca kardeşi Erhan Şancı’nın telefonu kendisinin sanarak kullandığını iddia etti.

Beder ise yeniden verdiği ifadede Şancı’nın aracına hiç binmediğini söyledi. Beder, daha sonra Şancı’nın telefonun bedelini kendisine ödediğini belirterek şikayetinden vazgeçti. Ancak kanuna göre hırsızlık şikayete bağlı bir suç olmadığı için Şancı hakkında İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde hırsızlık suçundan kamu davası açıldı. (Hürriyet-Özge Eğrikar)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi