Fatih dizisi ne zaman başlayacak! 1. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Fatih'ten ilk fotoğraflar geldi. Merakla beklenen Fatih dizisi ne zaman başlayacak Fatih dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fatih Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili tüm bilgiler haberimizde…

Haberler 06.10.2017 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Uzun süredir ekranlara ara veren Kenan mirzalolu Fatih dizisiyle geri dönüyor. lgiyle beklenen Fatih dizisinde ilk fotoraf geldi. Ne zaman balayaca belli olmayan Fatih dizisi oyuncu kadrosu haberimizde.

Bu sezon Kanal D ekranlarnda yaynlanacak bir dönem dizisi olan Fatihten ilk kareler yaynlanmaya balad. Barolünü Kenan mirzalolunun üstelenecei olan Fatih dizisi, Osmanl padiah Fatih Sultan Mehmetin hayatn konu alacak. Dizi Fatih Sultan Mehmetin stanbulun Fethine varan döneme odaklanarak hikayeyi sürdürecek.

FATH DZS FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Merakla beklenen Fatih dizisinin fragman henüz yaynlanmad. Fatih dizisinin Aralk aynn sonuna doru balamas bekleniyor.

FATH DZSNDE KMLER VAR?

Fatih dizisinin kadrosunda önemli isimler yer alacak. Açklanan oyuncu kadrosuna göre dizide; Kenan mirzalolu, Metin Akpnar, çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiit, Burak Tamdoan, Ertan Saban, Duygu Boztepe ve Sevinç Mee gibi oyuncular karakterlere hayat verecek.

KENAN MRZALIOLU BÖLÜM BAI 350 BN LRA ALACAK

Kenan mirzalolu, Fatih Sultan Mehmete hayat verecei dizide söylenenlere göre bölüm ba 350 bin lira alacak.

Ana Sayfaya Git