Görüş Bildir

Fatih dizisi ne zaman başlayacak! 1. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Fatih'ten ilk fotoğraflar geldi. Merakla beklenen Fatih dizisi ne zaman başlayacak Fatih dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fatih Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili tüm bilgiler haberimizde…

Fatih dizisi ne zaman başlayacak!  1. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Uzun süredir ekranlara ara veren Kenan İmirzalıoğlu Fatih dizisiyle geri dönüyor. İlgiyle beklenen Fatih dizisinde ilk fotoğraf geldi. Ne zaman başlayacağı belli olmayan Fatih dizisi oyuncu kadrosu haberimizde.

Bu sezon Kanal D ekranlarında yayınlanacak bir dönem dizisi olan 'Fatih'ten ilk kareler yayınlanmaya başladı. Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu'nun üsteleneceği olan Fatih dizisi, Osmanlı padişahı Fatih Sultan Mehmet'in hayatını konu alacak. Dizi Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un Fethi'ne varan döneme odaklanarak hikayeyi sürdürecek.

FATİH DİZİSİ FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Merakla beklenen Fatih dizisinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Fatih dizisinin Aralık ayının sonuna doğru başlaması bekleniyor.

FATİH DİZİSİNDE KİMLER VAR?

Fatih dizisinin kadrosunda önemli isimler yer alacak. Açıklanan oyuncu kadrosuna göre dizide; Kenan İmirzalıoğlu, Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe ve Sevinç Meşe  gibi oyuncular karakterlere hayat verecek.

KENAN İMİRZALIOĞLU BÖLÜM BAŞI 350 BİN LİRA ALACAK

Kenan İmirzalıoğlu, Fatih Sultan Mehmet'e hayat vereceği dizide söylenenlere göre bölüm başı 350 bin lira alacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi