Ferman Toprak Alaman ellerinde Nikah-ı Yıldırım kıydı!

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak, iş adamı arkadaşı Muhammet Balcı’nın daveti üzerine, kısa süreli tatil için Nişanlısı Hilal Öztürk ile gittiği Almanya’nın Münih kentinde sürpriz bir şekilde dünya evine girdi. Ferman Toprak Alaman ellerinde nişanlısıyla 'Ev'lendi!!!

Haberler 20.10.2015 - 16:34 Son Güncelleme : 20.10.2015 - 16:34

Bu özel gün için gelinliğin, damatlığın ve fotoğrafçının; çiftin yakın arkadaşları tarafından hızlıca temin edildiği heyecan dolu saatlerde, nikhın olmazsa olmazlarından olan gelin arabası da unutulmadı. Ferman Toprak Alaman ellerinde nişanlısıyla Evlendi!!!

YIL SONUNDA EVLENECEKLERDİ!

Yılsonunda evlenmeye hazırlanan ikili, bir sürpriz yaparak Türk konsolosluğunda nikh işlemleri için başvuruda bulundu.

YILDIRIM NİKAHI

Prosedürlerin yerine getirilmesiyle Muhammet Balcı, Necla Demir şahitliğinde, ünlü sanatçı Ferman Toprak ve nişanlısı Hilal Öztürk çiftinin sade nikhı, Münihteki Türk konsolosluğunda kıyıldı. Mutlu çift, yıldırım nikhı sonrası, gelinlik ve damatlıkla bu özel günün hatırası için objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

NİŞANLI GİTTİLER EVLİ DÖNDÜLER

İkiliyi karı koca yapan imzalar atıldıktan sonra nikh memuru evlilik cüzdanını gelin adayı Hilal Öztürke takdim etti. Sürpriz nikh töreni sonrası duygularını ortak bir şekilde dile getiren çiçeği burnunda çift Biz evlilik için yılsonunu düşünüyorduk. Münihe tatil için gittik. Hiçbir hazırlığımız yoktu; arkadaşlarımızın çok özel sürprizleri bizim için adeta rüya gibiydi. Kısmet bugüneymiş; çok mutluyuz. Münihe nişanlı olarak gittik. İstanbula evli olarak döndük. Darısı tüm bekrların başına dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır