Görüş Bildir

Ferman Toprak Alaman ellerinde Nikah-ı Yıldırım kıydı!

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak, iş adamı arkadaşı Muhammet Balcı’nın daveti üzerine, kısa süreli tatil için Nişanlısı Hilal Öztürk ile gittiği Almanya’nın Münih kentinde sürpriz bir şekilde dünya evine girdi. Ferman Toprak Alaman ellerinde nişanlısıyla 'Ev'lendi!!!

Ferman Toprak Alaman ellerinde Nikah-ı Yıldırım kıydı!

Bu özel gün için gelinliğin, damatlığın ve fotoğrafçının; çiftin yakın arkadaşları tarafından hızlıca temin edildiği heyecan dolu saatlerde, nikâhın olmazsa olmazlarından olan gelin arabası da unutulmadı. Ferman Toprak Alaman ellerinde nişanlısıyla 'Ev'lendi!!!

YIL SONUNDA EVLENECEKLERDİ!

Yılsonunda evlenmeye hazırlanan ikili, bir sürpriz yaparak Türk konsolosluğunda nikâh işlemleri için başvuruda bulundu.

YILDIRIM NİKAHI

Prosedürlerin yerine getirilmesiyle Muhammet Balcı, Necla Demir şahitliğinde, ünlü sanatçı Ferman Toprak ve nişanlısı Hilal Öztürk çiftinin sade nikâhı, Münih’teki Türk konsolosluğunda kıyıldı. Mutlu çift, yıldırım nikâhı sonrası, gelinlik ve damatlıkla bu özel günün hatırası için objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

NİŞANLI GİTTİLER EVLİ DÖNDÜLER

İkiliyi karı koca yapan imzalar atıldıktan sonra nikâh memuru evlilik cüzdanını gelin adayı Hilal Öztürk’e takdim etti. Sürpriz nikâh töreni sonrası duygularını ortak bir şekilde dile getiren çiçeği burnunda çift “Biz evlilik için yılsonunu düşünüyorduk. Münih’e tatil için gittik. Hiçbir hazırlığımız yoktu; arkadaşlarımızın çok özel sürprizleri bizim için adeta rüya gibiydi. Kısmet bugüneymiş; çok mutluyuz. Münih’e nişanlı olarak gittik. İstanbul’a evli olarak döndük. Darısı tüm bekârların başına” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi