Filinta'nın 35. bölümü fırtınalar esiyor (Davut paşa tek muhatap alınıyor)

TRT 1 ekranlarında yer alan Filinta dizisi yeni bir bölümüyle izleyicilerini yine merak ve heyecan içinde bırakmaya hazırlanıyor. Bu akşam TRT 1 ekranlarında oynayacak Filinta dizisinde neler olacak? Bu akşam yayınlanacak bölüm hakkında çok fazla iddialı olan Filinta dizisinin yönetmeni çarpıcı açıklamalar yaptı. Peki Filinta 35. Bölüm’de neler olacak, detaylar haberimizde…

Haberler 20.11.2015 - 15:59 Son Güncelleme : 20.11.2015 - 15:59

FİLİNTA 35. BÖLÜM ÖZETİ

TRT1nin sevilen dizisi Filinta Bin Yılın Şafağındanın 35.Bölümü büyük tehditle başlıyor. Cuma akşamı yayınlanacak 35. Bölüm, Kardeşlik Teşkilatı, Yüce Meclis, Gizli Teşkilat arasında gerilimin daha da yükseleceği hikayeyi seyircisine sunacak. Filinta Mustafa (Onur Tuna) ve Bıçak Ali (Cem Uçan), Bezm-i Alem deki kilit ismin peşine düşer. Aynı kişinin peşinde Yüce Meclis de vardır. Boris (Serhat Tutumluer) Mecliste kendinden emin bir tavırla o kişinin işinin bittiğini söyler. Borisin bu emin tavrına Yüce Efendi Kenan Miloşun (Suavi Eren) tavrı ve sözü ne olacaktır? Süreyyaya (Nur Fettahoğlu), adamı Ethem (Engin Yüksel) tarafından bir teklif gelir. Ethem bir müteşebbisin Demir çelik Fabrikası kurmak için Süreyya ile ortak olmak istediğini anlatır. Süreyya ilk etapta sıcak baksa da kimliği belirsiz kişinin teklifi şaşırtacaktır.

BELİRSİZ KİŞİLER KİM?

O belirsiz kişi kimdir? Mustafa, Ali ve Abdullah (Kamil Güler) peşinde oldukları kişiye dair çok önemli bir bulgu elde ederler: ilaç tedarikçileri Farah (Berrak Tüzünataç) geçmişinin sırlarını bir bir ortaya çıkartırken, etrafına karşı sessiz kalabilecek midir? Esat Paşa (Yosi Mizrahi), Borisin Yüce Meclisteki varlığına dair büyük tehditlerde bulunur. Bu şantajı yapmaması için, Borise zor bir teklifle gelecektir. Boris bu durumdan rahatsız olsa da, şeytani bir fikirle karşılık verir. Esat Paşanın, Borisin karşı taarruzuna karşılık hangi fedakarlıklarda bulunması gerekecektir?

YENİ BİR İŞİTME ENGELLİ KARAKTER İZLEYİCİLERLE BULUŞAK

Padişah, (Bülent Alkış) kızının ve Gıyaseddin Efendinin çocuklarının bulunamayışına git gide öfkelenir. Tek muhatabı Davut Paşadır. Padişah, Davut Paşaya (Mustafa Avkıran) son sözünü söylerDavut Paşa bu söze karşılık ne yapacaktır? Filintanın yeni oyuncusu Ebru Kural.. Yıllarca Levent Kırcanın Olacak O Kadar ekibinde izlediğimiz, tiyatro oyuncusu Ebru Kural, Filinta Bin Yılın Şafağında dizisine katıldı. 90lı yılların başından itibaren Olacak O Kadar kadrosunun oyuncusu olarak tanıdığımız güzel sanatçı, Filintada Refika adında gizemli, işitme ve konuşma engelli, ilginç bir karakterle izleyenlerle buluşacak.

FİLİNTA 35. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır