Gelin adayı Hanife yeni dizisi TV8 stüdyolarında! Oysa ki koca arıyordu

Zuhal Topal'la gelini Hanife yeni dizisi başladı. Acunn Ilıcalının kanalı TV8 ekranlarında şu sıralar şifresiz olarak Türkiye İzlanda maçı izlenmekte iken bir an da gündeme çıkan hanife ise yeni dizisi ile muradına erdi dedirtti. Geçtiğimiz sezon Serkan ve Bayhan'dan sonra aradığı aşka bir türlü ulaşamayan Hanife yeni dizisi ile ekranlarda

Haberler 06.10.2017 - 22:58 Son Güncelleme : 06.10.2017 - 23:32

Zuhal Topalla gelini Hanife oyuncu oldu. Ünlü olmak adna programdan programa koan bir kii aday olmasna ramen hepsi ile adeta köeden dönen gelinAday Hanife, TV8 ekranlarnda yaynlanan Ak- Roman dizisinde karmza çkt. Acunn Ilcalnn kanal TV8 ekranlarnda u sralar ifresiz olarak Türkiye zlanda maç izlenmekte iken bir an da gündeme çkan hanife ise yeni dizisi ile muradna erdi dedirtti. Geçtiimiz sezon Serkan ve Bayhandan sonra arad aka bir türlü ulaamayan Hanife yeni dizisi ile ekranlardan ne tepki toplayacak bilinmez ancak, önünün açld aikar.

TV8 EKRANLARINDA

Gelin aday Hanife yeni dizisi Ak- Romanda nasl bir performans sergileyecei çok merak ediliyor. Koca ararken kendini setlerde bulan hanifenin elinden tutan bir çok kiiyi kefeden ve fenomen isimleri barndran Acun Ilcal oldu. Nurullahn beik kertmesi olarak diziye dahil olan Hanife yeni dizisi ile ilgi tplayacaa benzemekte.

YAZ BAINDA EVLENYOR MU DEDRTMT

Hanife, canl yayna tek bana katld. Programa katlmayacan yapm ekibine de bildiren Serkann gelmeme nedeni hakknda Hanife; Muhammedin bana evlenme teklife etmesinden dolay gelmedi. Beni yalnz brakt. bugün burada çok önemli bir karar vereceim, yanmda olmalyd. nsan sevdii kii ile bir ömür geçirmek istemez mi? Ben evlenme teklifini Serkandan bekliyordum. Bir defa bana seni seviyorum bile demedi. Elini çabuk tutsayd, Serkann üzgün olduunu düünmüyorum dedi.

HANFE: ONU SEVYORUM

Serkann çok üzgün olduuna inanyorum diyen Zuhal Topal, Muhammedle arkadalklar da var. Azmdan kötü bir ey çkmasn diye gelmemi olabilir. Bu oku atlatmaya çalyor olabilir. Onun da yaadklar kolay eyler deil ifadelerini kulland. Bunun üzerine Hanife, Tabii seviyordur, sevmese beni neden tekrar çarsn. Ben de onu seviyorum eklinde konutu. MUHAMMED: EVLLKSE EVLLK, MUTLULUKSA MUTLULUK

Söz alan Muhammed, Öncelikle özür dilemek istiyorum. Dün yeri ve zaman olmayan bir ey yaptm, ama bu benim dorum. Kaybetme korkusuna kapldm için böyle bir ey yaptm. Yanl bir ey yapm olabilirim, ama söylediklerimin arkasndaym. Ben sana bunlar söylüyorum, sen Serkan için seviyorum diyorsun. Evlenmek istiyordun, mutlu olmak istiyordun. Evlilikse evlilik, mutluluksa mutluluk. Ben Hanifeyi mutlu edeceimi düünüyorum dedi. HANFE: SEVMEK DE YETMYOR BAZEN

Sevmek de yetmiyor bazen diyen Hanife, Ben bugün yalnz brakldm. Serkan, beni buraya Beni seveni sevmek istiyorum, bana deer verenle olmak istiyorum diyerek çardysa, ben de bunu kendim için isteyebilirim. O beni gerçekten sevseydi bugün yanmda olurdu ifadelerini kulland. Hanifenin bu sözlerinin üzerine Muhammed, Yetmedi mi Serkan için üzüldüün? Ben bunu sana söylerken bile üzülüyorum dedi. Hanife de Yeter deil mi? Ben buraya ilk geldiim gün mutlu olmak için geldim. Benim için Serkann artlar hep bakayd aile yaants, annesinin ve babasnn, kuzenlerinin bana olan tavrlar. Sana gelirsek beni üzdüünü hatrlamyorum, yannda çok rahatm, rahat yemek yiyorum, seninle srrm paylayorum, yannda alyorum sen benim dostumsun. E olmak, dost olmaksa biz dostuz dedi.

YEN SEVGLS LE çOK KONUULMUTU

Star TVde Zuhal Topaln sunduu evlendirme programnda gelin aday olarak yer alrken skça adndan söz ettiren Hanife, nstagramn hikaye bölümünden bir yaz paylat. PATRONU ARAMAK NEDR? Eski gelin aday, Artk iyice aztan insanlar var. çalan bir kzn patronunu aramak nedir? siz mi kalmam istiyorsunuz? Hem sevmiyor, hem eletiriyor, hem dibimden ayrlmyor hem de beni aratryorsunuz ifadelerini kulland. Hanife, açklamasna öyle devam etti: Sevgilim var olabilir de olmayabilir de! Hem kime ne? Benim program ile bir balantm yoksa birileri bana soru sormasn, hayatma karmasn diyedir. Siz kimsiniz bana hesap soruyor, kimi seveceimi söylüyorsunuz? Ve hesap sormak için patromunu aramanz terbiyesizlik.

Ana Sayfaya Git