Görüş Bildir

Gelin adayı Hanife yeni dizisi TV8 stüdyolarında! Oysa ki koca arıyordu

Zuhal Topal'la gelini Hanife yeni dizisi başladı. Acunn Ilıcalının kanalı TV8 ekranlarında şu sıralar şifresiz olarak Türkiye İzlanda maçı izlenmekte iken bir an da gündeme çıkan hanife ise yeni dizisi ile muradına erdi dedirtti. Geçtiğimiz sezon Serkan ve Bayhan'dan sonra aradığı aşka bir türlü ulaşamayan Hanife yeni dizisi ile ekranlarda

Gelin adayı Hanife yeni dizisi TV8 stüdyolarında! Oysa ki koca arıyordu

Zuhal Topal'la gelini Hanife oyuncu oldu. Ünlü olmak adına programdan programa koşan bir kişi adayı olmasına rağmen hepsi ile adeta köşeden dönen gelinAdayı Hanife, TV8 ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Roman dizisinde karşımıza çıktı. Acunn Ilıcalının kanalı TV8 ekranlarında şu sıralar şifresiz olarak Türkiye İzlanda maçı izlenmekte iken bir an da gündeme çıkan hanife ise yeni dizisi ile muradına erdi dedirtti. Geçtiğimiz sezon Serkan ve Bayhan'dan sonra aradığı aşka bir türlü ulaşamayan Hanife yeni dizisi ile ekranlardan ne tepki toplayacak bilinmez ancak, önünün açıldığı  aşikar.

TV8 EKRANLARINDA

Gelin aday Hanife yeni dizisi Aşk-ı Roman'da nasıl bir performans sergileyeceği çok merak ediliyor. Koca ararken kendini setlerde bulan hanife'nin elinden tutan bir çok kişiyi keşfeden ve fenomen isimleri barındıran Acun Ilıcalı oldu. Nurullah'ın beşik kertmesi olarak diziye dahil olan Hanife yeni dizisi ile ilgi tplayacağa benzemekte.

YAZ BAŞINDA EVLENİYOR MU DEDİRTMİŞTİ

Hanife, canlı yayına tek başına katıldı. Programa katılmayacağını yapım ekibine de bildiren Serkan’ın gelmeme nedeni hakkında Hanife; “Muhammed’in bana evlenme teklife etmesinden dolayı gelmedi. Beni yalnız bıraktı. bugün burada çok önemli bir karar vereceğim, yanımda olmalıydı. İnsan sevdiği kişi ile bir ömür geçirmek istemez mi? Ben evlenme teklifini Serkan’dan bekliyordum. Bir defa bana 'seni seviyorum' bile demedi. Elini çabuk tutsaydı, Serkan’ın üzgün olduğunu düşünmüyorum” dedi.

HANİFE: ONU SEVİYORUM

"Serkan’ın çok üzgün olduğuna inanıyorum" diyen Zuhal Topal, "Muhammed’le arkadaşlıkları da var. Ağzımdan kötü bir şey çıkmasın diye gelmemiş olabilir. Bu şoku atlatmaya çalışıyor olabilir. Onun da yaşadıkları kolay şeyler değil" ifadelerini kullandı.  Bunun üzerine Hanife, "Tabii seviyordur, sevmese beni neden tekrar çağırsın. Ben de onu seviyorum" şeklinde konuştu. MUHAMMED: EVLİLİKSE EVLİLİK, MUTLULUKSA MUTLULUK

Söz alan Muhammed, "Öncelikle özür dilemek istiyorum. Dün yeri ve zamanı olmayan bir şey yaptım, ama bu benim doğrum. Kaybetme korkusuna kapıldığım için böyle bir şey yaptım. Yanlış bir şey yapmış olabilirim, ama söylediklerimin arkasındayım. Ben sana bunları söylüyorum, sen Serkan için 'seviyorum' diyorsun. Evlenmek istiyordun, mutlu olmak istiyordun. Evlilikse evlilik, mutluluksa mutluluk. Ben Hanife’yi mutlu edeceğimi düşünüyorum” dedi. HANİFE: SEVMEK DE YETMİYOR BAZEN

"Sevmek de yetmiyor bazen" diyen Hanife, "Ben bugün yalnız bırakıldım. Serkan, beni buraya 'Beni seveni sevmek istiyorum, bana değer verenle olmak istiyorum' diyerek çağırdıysa, ben de bunu kendim için isteyebilirim. O beni gerçekten sevseydi bugün yanımda olurdu" ifadelerini kullandı.  Hanife’nin bu sözlerinin üzerine Muhammed, "Yetmedi mi Serkan için üzüldüğün? Ben bunu sana söylerken bile üzülüyorum” dedi. Hanife de "Yeter değil mi? Ben buraya ilk geldiğim gün mutlu olmak için geldim. Benim için Serkan’ın artıları hep başkaydı; aile yaşantısı, annesinin ve babasının, kuzenlerinin bana olan tavırları. Sana gelirsek beni üzdüğünü hatırlamıyorum, yanında çok rahatım, rahat yemek yiyorum, seninle sırrımı paylaşıyorum, yanında ağlıyorum sen benim dostumsun. Eş olmak, dost olmaksa biz dostuz" dedi.

YENİ SEVGİLİSİ İLE ÇOK KONUŞULMUŞTU

Star TV'de Zuhal Topal'ın sunduğu evlendirme programında gelin adayı olarak yer alırken sıkça adından söz ettiren Hanife, İnstagram'ın hikaye bölümünden bir yazı paylaştı. "PATRONU ARAMAK NEDİR?" Eski gelin adayı, "Artık iyice azıtan insanlar var. Çalışan bir kızın patronunu aramak nedir? İşsiz mi kalmamı istiyorsunuz? Hem sevmiyor, hem eleştiriyor, hem dibimden ayrılmıyor hem de beni araştırıyorsunuz" ifadelerini kullandı. Hanife, açıklamasına şöyle devam etti: "Sevgilim var olabilir de olmayabilir de! Hem kime ne? Benim program ile bir bağlantım yoksa birileri bana soru sormasın, hayatıma karışmasın diyedir. Siz kimsiniz bana hesap soruyor, kimi seveceğimi söylüyorsunuz? Ve hesap sormak için patromunu aramanız terbiyesizlik."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir