Gişe Lideri “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” 1 Milyonu Geçti

Trabzon Maçka’da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan TRT ortak yapımı “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, vizyona girdiği günden bu yana 1 milyonu aşkınseyirci tarafından izlenerek büyük bir başarıya imza attı.

Haberler 18.01.2022 - 16:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vizyona girdii bir hafta içerisinde yaklak yarm milyon kiiye ulaarak 2022nin en iyi giri yapan Türk filmiolan TRT ortak yapm Kesime; yi ki Varsn Eren, yeni bir rekora imza att. 1 Ocak 2022de vizyona giren film, 18 günde 1 milyon seyirciye ulaarak Türk filmleri arasnda rekor kran projeler arasna adn yazdrd.

Eren Bülbülün doum gününde vizyona giren ve pandemiyeramen ilgi oda olan filmi izleyenler beenilerini sosyal medyadanpaylatklar mesajlarla da dile getiriyorlar. Yurdun dört bir yanndaki sinema salonlar önünde kuyruklar oluturan ve filmi izlerken yi ki Varsn Erenpankart asan gençler, Eren Bülbül ve Ferhat Gedike olan sevgilerini tek yürekolarak seslendiriyorlar.

Pandemi döneminde en çok izlenen Türk filmi

Türkiyenin yan sra yurt dnda da seyircinin youn ilgisiyle karlaan ve sinemaseverlerden tam not alanTRT ortak yapm Kesime; yi ki Varsn Eren filmi, Türkiye haricindeAlmanya, Avusturya, Fransa, ngiltere, Norveç, Danimarka, Kuzey Kbrs Türk Cumhuriyeti,Belçika ve Azerbaycandabini akn salonda vizyona girdi. Tüm Türkiyede vizyona girdii ilk hafta sonu gie rekoru kran film, pandemi döneminde en çok izlenen Türk filmi oldu.

Ana Sayfaya Git