Güneşin Kızları 13. Bölüm (son bölüm) Haluk şaşırttı

Kanal D’nin fenomen dizisi Güneşin Kızları son 13. Bölümü ile izleyenlerini koltuğa yapıştırdı. Haluk, ablası Rana ve Güneş’i yine şaşırttı. Savaş, Melisa’nın yalan söylediğini anladı. Tuğçe Selin’in hazırladığı CD’yi eline geçirdi ve kozunu kullandı. Güneşin Kızları 14 Eylül13. Bölüm (Son bölüm)’de neler oldu ve Güneşin Kızları 13. Son bölüm tek parça izleme şansı…

Haberler 14.09.2015 - 23:47 Son Güncelleme : 14.09.2015 - 23:47

Güneşin Kızları 13. Son bölümde izleyenler reklam arasında bile kanal değiştirmedi. Güneşin Kızları 13. Son bölüm yayında ve izleyebilirsiniz.

GÜNEŞİN KIZLARI 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haluk, Güneşin eski kocası Zaferi parayla satın almış önceden. Zafer ve Güneşi yüzleştirmek için planlar yapan Haluk, Güneş ve ablası Ranayı yine şaşırttı. Melisa Savaşa kendini inandıramadı ve Savaş Melisanın yalan söylediğini anladı. Savaş, soluğu Nazlının yanında alarak ilan-ı aşk etti ve Nazlı ile Savaş öpüştüler. Öte yandan filmin kötü karakteri Tuğçe Selinin hazırladığı CDyi ele geçirdi ve bunu yurt dışına gitmemek için koz olarak kullandı. Ali ise Seline Bana değer veriyorsun, neden diye sordu. Selin ise Aliye çünkü kendine bile söyleyemediğin şeyi duydum diyerek Aliyi şok etti. Güneşin Kızları 13. Son bölüm yine izlenme rekorları kırmaya aday.

GÜNEŞİN KIZLARI 13. BÖLÜMÜ İZLEMEK İçİN TIKLAYIN

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır