Görüş Bildir

Güneşin Kızları 13. Bölüm (son bölüm) Haluk şaşırttı

Kanal D’nin fenomen dizisi Güneşin Kızları son 13. Bölümü ile izleyenlerini koltuğa yapıştırdı. Haluk, ablası Rana ve Güneş’i yine şaşırttı. Savaş, Melisa’nın yalan söylediğini anladı. Tuğçe Selin’in hazırladığı CD’yi eline geçirdi ve kozunu kullandı. Güneşin Kızları 14 Eylül13. Bölüm (Son bölüm)’de neler oldu ve Güneşin Kızları 13. Son bölüm tek parça izleme şansı…

Güneşin Kızları 13. Bölüm (son bölüm) Haluk şaşırttı

Güneşin Kızları 13. Son bölümde izleyenler reklam arasında bile kanal değiştirmedi. Güneşin Kızları 13. Son bölüm yayında ve izleyebilirsiniz.

GÜNEŞİN KIZLARI 13. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Haluk, Güneş’in eski kocası Zafer’i parayla satın almış önceden. Zafer ve Güneş’i yüzleştirmek için planlar yapan Haluk, Güneş ve ablası Rana’yı yine şaşırttı. Melisa Savaş’a kendini inandıramadı ve Savaş Melisa’nın yalan söylediğini anladı. Savaş, soluğu Nazlı’nın yanında alarak ilan-ı aşk etti ve Nazlı ile Savaş öpüştüler. Öte yandan filmin kötü karakteri Tuğçe Selin’in hazırladığı CD’yi ele geçirdi ve bunu yurt dışına gitmemek için koz olarak kullandı. Ali ise Selin’e “Bana değer veriyorsun, neden” diye sordu. Selin ise Ali’ye “Çünkü kendine bile söyleyemediğin şeyi duydum” diyerek Ali’yi şok etti. Güneşin Kızları 13. Son bölüm yine izlenme rekorları kırmaya aday.

GÜNEŞİN KIZLARI 13. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi