Hamile kadın ağlatılır mı yahu! Esra Erol'u neden ağlatıyorsunuz ama?

5 aylık hamile olan karnı burnunda anne Esra Erol, ATV’de yayınlanan bugünkü programında bir olayı anlatınca gözyaşlarına hâkim olamadı. Hamile kadın ağlatılır mı yahu! Esra Erol'u neden ağlatıyorsunuz ama?

Haberler 28.10.2015 - 19:03 Son Güncelleme : 28.10.2015 - 19:03

Tahsin Amca yıllar önce Meline Hanıma şık olmuştu. Melineyi ağabeyi Almanyaya götürünce ikili ayrılmış. Tahsin Amca O zaman yemin etmiştim seni bir daha görmeden ölmeyeceğim diyerek aşkı Meline Hanım ile buluşmak istedi.

ESRA EROL AĞLAYARAK TAHSİN AMCAYA HABERİ VERDİ

Esra Erol ve ekibi Tansin Amcanın kapı kapı gezerek aradığı aşkına ulaşmayı başardı. Ancak Meline Hanım evlenmiş kendine bir aile kurmuştu.

Tahsin Beyin ölmeden önce bir kez görebilme isteğini Meline Hanım ailesi rahatsız olduğu için geri çevirmişti. Tahsin Beyin yüreğindeki aşk ateşi aradan geçen yıllara rağmen küllenmemiş olsa da Meline Hanım onu çoktan unutmuştu.

Tahsin Amcaya verirken gözyaşlarına boğuldu. Ağlayarak konuşan Esra Erol verdiği haberden sonra şaşırtan bir karşılık aldı. Tahsin Amca, Belki o Benim Melinem değildir. Günde 1 dakikanızı bana ayırıp onu arar mısınız? dedi. Hamile kadın ağlatılır mı yahu! Esra Erolu neden ağlatıyorsunuz ama?

Aslında bulunan kişi Tahsin Amcanın sevdiğiydi. Ama Esra Erol bunu söylemedi ve ona Günde 1 dakika için söz verdi.

Kaynak: Hürriyet

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır