Hamile kadın ağlatılır mı yahu! Esra Erol'u neden ağlatıyorsunuz ama?

5 aylık hamile olan karnı burnunda anne Esra Erol, ATV’de yayınlanan bugünkü programında bir olayı anlatınca gözyaşlarına hâkim olamadı. Hamile kadın ağlatılır mı yahu! Esra Erol'u neden ağlatıyorsunuz ama?

Hamile kadın ağlatılır mı yahu! Esra Erol'u neden ağlatıyorsunuz ama?

Tahsin Amca yıllar önce Meline Hanım'a âşık olmuştu. Meline'yi ağabeyi Almanya’ya götürünce ikili ayrılmış. Tahsin Amca 'O zaman yemin etmiştim seni bir daha görmeden ölmeyeceğim' diyerek aşkı Meline Hanım ile buluşmak istedi.

ESRA EROL AĞLAYARAK TAHSİN AMCAYA HABERİ VERDİ

Esra Erol ve ekibi Tansin Amca'nın kapı kapı gezerek aradığı aşkına ulaşmayı başardı. Ancak Meline Hanım evlenmiş kendine bir aile kurmuştu.

Tahsin Bey'in ölmeden önce bir kez görebilme isteğini Meline Hanım ailesi rahatsız olduğu için geri çevirmişti. Tahsin Bey'in yüreğindeki aşk ateşi aradan geçen yıllara rağmen küllenmemiş olsa da Meline Hanım onu çoktan unutmuştu.

Tahsin Amca'ya verirken gözyaşlarına boğuldu. Ağlayarak konuşan Esra Erol verdiği haberden sonra şaşırtan bir karşılık aldı. Tahsin Amca, "Belki o Benim Meline'm değildir. Günde 1 dakikanızı bana ayırıp onu arar mısınız?" dedi. Hamile kadın ağlatılır mı yahu! Esra Erol'u neden ağlatıyorsunuz ama?

Aslında bulunan kişi Tahsin Amca'nın sevdiğiydi. Ama Esra Erol bunu söylemedi ve ona 'Günde 1 dakika" için söz verdi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz