Hande Yener uçan tekme yedi! Peki Hande Yener'in sağlık durumu nasıl

Hande Yener geçtiğimiz akşam Başakşehir'de konser verdi. Konser sırasında Hande Yener'in aşına ilginç bir olay geldi. Hareketli şarkısında dansçılarıyla birlikte dans eden Hande Yener'in dansçılarından biri çarptı ve akabinde de Hande Yener'in dişinin kırıldığı gözlemlendi.

Haberler 07.05.2017 - 14:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hande Yener geçtiimiz akam Baakehirde konser verdi. Konser srasnda Hande Yenerin ana ilginç bir olay geldi. HAreketli arksnda dansçlaryla birlikte dans eden Hande Yenerin dançlarndan biri çarpt ve akabinde de Hande Yenerin diinin krld gözlemlendi. Olay sonrasnda herkes ünlü sanatçcnn durumunu merak etmekte

Hande Yener Baakehirde bulunan bir AVMde konser verdi.Keyifli balayan konserde dançsnn çarpt Hande Yenerin dii krld duda patlad. O anlar konseri izleyenlerin cep telefonu kameralarna yansd. Görüntülerde takla atan dansçnn ayann Yenerin suratna çarpt görülüyor. Dier dansçlar tarafndan apar topar kulise götürülen Hande Yener, tedavisinin ardndan sahneye tekrar çkt. Olay ann anlatp Uçan tekme yedim diyen Yener, konserine devam etti.

DEMET AKALIN LE BARIIYOR MU

Demet Akaln, önceki gün Bebek Lokal çk objektiflere takld. Arkadalaryla kahvalt yapan arkc, ei Okan Kurtun doum günü kutlamalaryla ilgili, Aslnda Okann ya günü bugün, benim de pazar. kimiz birlikte baka bir yerde kutlayacaz. Yerini söylemem diyerek espri yapt. Uçankuun haberine göre; Aleyna Tilkinin Popun prensesi benim sözleri hatrlatlan Akaln, Ona her ey yakr. Prenses de kraliçe de olabilir eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git