İlişki Durumu Karışık 6. Bölüm (Son Bölüm) - Kaçan Kovalanır

Show TV’nin Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi İlişki Durumu Karışık 6. Bölüm izleyenlerini ekrana kilitledi yine. İlişki Durumu Karışık 6. Son Bölüm’de Ayşegül Can’a olan hislerini anlatıyor. ‘Can ben sana aşık oluyorum’ diyor. İlişki Durumu Karışık 6. Son Bölüm tek parça izleme şansı…

Haberler 15.08.2015 - 23:31 Son Güncelleme : 15.08.2015 - 23:31

İlişki Durumu Karışık 6. Bölümde neler oldu sorusunun yanıtı haberimizde. İlişki Durumu Karışık 15 Ağustos son bölümde Ayşegül ve Elifin Can için çekişmesi sürerken, Can Tekinin annesi de Ayşegülden kurtulmak için planlar düzenlemeye devam ediyor. Son olarak muhabir tutup Ayşegülün başını yakmaya çalışan Can Tekinin annesinin planı suya düştü. Ayşegül o beladan da kurtuldu.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 6. BÖLÜM İZLEMEK İçİN TIKLAYINIZ

İlişki Durumu Karışık 6. Son bölümü biterken Gala gösterimi sonrası mekandan Elifle Ayrılan Can, Ayşegülü oldukça üzdü. Ayşegül evde beklerken Can Elifin yanından erken döndü. Ayşegül ile bir süre sohbet eden Can Tekin Ayşegülün yüzünü güldürmeye çalıştı. Sonunda ise Ayşegül Can Tekine Can ben sana aşık oluyorum diyerek hislerini ifade etti.

Ana Sayfaya Git