İlişki Durumu Karışık 6. Bölüm (Son Bölüm) - Kaçan Kovalanır

Show TV’nin Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi İlişki Durumu Karışık 6. Bölüm izleyenlerini ekrana kilitledi yine. İlişki Durumu Karışık 6. Son Bölüm’de Ayşegül Can’a olan hislerini anlatıyor. ‘Can ben sana aşık oluyorum’ diyor. İlişki Durumu Karışık 6. Son Bölüm tek parça izleme şansı…

İlişki Durumu Karışık 6. Bölüm (Son Bölüm) - Kaçan Kovalanır

İlişki Durumu Karışık 6. Bölüm’de neler oldu sorusunun yanıtı haberimizde. İlişki Durumu Karışık 15 Ağustos son bölümde Ayşegül ve Elif’in Can için çekişmesi sürerken, Can Tekin’in annesi de Ayşegül’den kurtulmak için planlar düzenlemeye devam ediyor. Son olarak muhabir tutup Ayşegül’ün başını yakmaya çalışan Can Tekin’in annesinin planı suya düştü. Ayşegül o beladan da kurtuldu.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 6. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlişki Durumu Karışık 6. Son bölümü biterken Gala gösterimi sonrası mekandan Elifle Ayrılan Can, Ayşegül’ü oldukça üzdü. Ayşegül evde beklerken Can Elif’in yanından erken döndü. Ayşegül ile bir süre sohbet eden Can Tekin Ayşegül’ün yüzünü güldürmeye çalıştı. Sonunda ise Ayşegül Can Tekin’e “Can ben sana aşık oluyorum” diyerek hislerini ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz