İlk Şeyma Subaşı sonra Ayla Çağla Altunkaya Tiktok'çı oldular! İşte o dans şov

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kimdir sorusu sürekli olarak gündemde. TV8 patronu şeyma subaşı'ndan ayrıldıktan sonra yeni aşka yelken açmıştı. Kendisinden yaşça ufak olan Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın TİKTOK hesabından yaptığı paylaşımları gün gün gündem çıkarken, dans şovu ile de çok konuşuldu.

Haberler 25.05.2020 - 01:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Acun Ilcalnn sevgilisi Ayça çala Altunkaya kimdir sorusu sürekli olarak gündemde. TV8 patronu eyma subandan ayrldktan sonra yeni aka yelken açmt. Kendisinden yaça ufak olan Acun Ilcalnn sevgilisi Ayça çala Altunkayann TKTOK hesabndan yapt paylamlar gün gün gündem çkarken, dans ovu ile de çok konuuldu.

Acun Ilcalnn sevgilisi Ayça çala Altunkayada Acun Ilcalnn eski ei gibi sosyal medya fenomeni olma yolunda tam gaz ilerliyor. Geçtiimiz hafta yükledii video ile tt olan eyma Suba nn akabinde Acun Ilcalnn sevgilisi Ayça çala Altunkayada yeni bir Tiktok hesab açp hünerlerini sergiledi.

Ayça çala Altunkaya paylamnn altna ise Dominikte ne yapacamz bilemezken notunu dütü.

Peki Acun Ilcalnn sevgilisi Ayça çala Altunkaya kimdir?

Son günlerde sk sk magazin basnnda konuulan Ayça çala Altunkaya 21 yanda... Ayça çala Altunkaya ilk kez Acunun sürat teknesinde görülmü, sonra da Mikonos sokaklarnda birlikte yürümülerdi. 21 yanda olan ve Acunun eski ei eyma ubasya olan benzerlii ile konuan Ayça çala Altunkaya aslen Yaloval.

çala Ayça Altunkayann 1999 doumlu. Yalovada yaad ve hemirelik okulu mezunu olduu söyleniyor. Ayça çala Altunkayann basketbola olan dükünlüü ise daha çocukluundan geliyor.

Ana Sayfaya Git