İnadına Aşk 7. Bölüm

Fox Tv'nin bu yaz en çok sevilen dizilerinden biri olan İnadına Aşk yeni bölümüyle Fox Tv'nin ekranlarıgelmeye hazırlanıyor. Yeni bölümde Defne ve Yalın arasındaki çekişmeler farklı bir boyut alıyor.

Haberler 13.08.2015 - 14:32 Son Güncelleme : 13.08.2015 - 14:32

BÜYÜK AŞKLAR NEFRETLE BAŞLAR

Başrollerini Açelya Topaloğlu ve Can Yamanın paylaştığı İnadına Aşk yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni bölümde Defne ve Yalın arasındaki gerilim artarken, çınar ve Yeşim ise yeniden kavuşmanın yollarını arıyor.

Yeni bölümüyle ekranlara gelen İnadına Aşk dizisinde kızların Şileye tatile gitmesi herkesi çok sinirlendirmiştir. Bu durum ise büyük bir olayın gerçekleşmesine neden olur. çınar, kızların nereye gittiğini öğrenmiştir. Yanlarında Yeşiminde olmasından dolayı büyük bir kriz geçiren çınar, soluğu Şilede alır. Öte yandan Yalın ve Denizin de Şileye gelmesi ortalığı daha da karıştıracaktır. Durumdan haberdar olmayan kızları ise büyük bir olay beklemektedir.

Ezginin karşısına çıkan kişiler, olayların değişmesine neden olmuştur. Konferansı bırakıp dışarı çıkan ve hemen Şileyi terk etmek isteyen Ezgi, durumu Yeşim ve Defneye söyler. Kızlar toparlanmak isterlerken Defnenin Yalına yakalanması olayların farklılaşmasına neden olur. Yalının fırsattan istifade Defneyle tatil yapmak istemesi olayların büyümesine neden olacaktır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır