Görüş Bildir

İnadına Aşk 7. Bölüm

Fox Tv'nin bu yaz en çok sevilen dizilerinden biri olan İnadına Aşk yeni bölümüyle Fox Tv'nin ekranlarıgelmeye hazırlanıyor. Yeni bölümde Defne ve Yalın arasındaki çekişmeler farklı bir boyut alıyor.

İnadına Aşk 7. Bölüm

BÜYÜK AŞKLAR NEFRETLE BAŞLAR

Başrollerini Açelya Topaloğlu ve Can Yaman'ın paylaştığı İnadına Aşk yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni bölümde Defne ve Yalın arasındaki gerilim artarken, Çınar ve Yeşim ise yeniden kavuşmanın yollarını arıyor.

Yeni bölümüyle ekranlara gelen İnadına Aşk dizisinde kızların Şile'ye tatile gitmesi herkesi çok sinirlendirmiştir. Bu durum ise büyük bir olayın gerçekleşmesine neden olur. Çınar, kızların nereye gittiğini öğrenmiştir. Yanlarında Yeşim'inde olmasından dolayı büyük bir kriz geçiren Çınar, soluğu Şile'de alır. Öte yandan Yalın ve Deniz'in de Şile'ye gelmesi ortalığı daha da karıştıracaktır. Durumdan haberdar olmayan kızları ise büyük bir olay beklemektedir.

Ezgi'nin karşısına çıkan kişiler, olayların değişmesine neden olmuştur. Konferansı bırakıp dışarı çıkan ve hemen Şile'yi terk etmek isteyen Ezgi, durumu Yeşim ve Defne'ye söyler. Kızlar toparlanmak isterlerken Defne'nin Yalın'a yakalanması olayların farklılaşmasına neden olur. Yalın'ın fırsattan istifade Defne'yle tatil yapmak istemesi olayların büyümesine neden olacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi