Kaderimin Yazıldığı Gün 44.bölüm de neler oldu? Kaderimin Yazıldığı Gün 45. Bölüm Fragmanı yayınlandı

Kaderimin Yazıldığı Gün 24 Kasım 2015 Salı günü yayınlanacak 45.bölüm fragmanı detayda. Star Tv'nin sevilerek izlenilen Kaderimin Yazıldığı Gün; Yörükhan ailesinin başına gelen felaketlerle sarsılıyor. Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı izle. Kaderimin Yazıldığı Gün' de inatçı Elif'i Kahraman ikna edebilecek mi?

Haberler 18.11.2015 - 00:19 Son Güncelleme : 18.11.2015 - 00:19

Kaderimin Yazıldığı Gün 24 Kasım 2015 Salı günü yayınlanacak 45.bölüm fragmanı detayda. Star Tvnin sevilerek izlenilen Kaderimin Yazıldığı Gün; Yörükhan ailesinin başına gelen felaketlerle sarsılıyor. Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı izle

45. bölüm özeti

Kahraman Elifi ikna edebilecek mi?Kahraman, Elifin dediklerine inanmamıştır, kıskançlığına verir. Defnenin bu kadar kötülüğü yapabileceğini de düşünemez çünkü. Defne zor da olsa amacına ulaşmış görünmektedir.Konakta kıyamet koparken, Kıymet de Maksut ve Yakupun kardeş olduğunu öğrenmiştir. Ne yapacağını şaşırır. Geçmişte yaktığı canlar hesap sorar gibi karşısındadır. Maksutun ameliyatıysa iyi geçmiştir, sonunda kendine gelir. İlk sayıkladığı isim Elif olur. Elifle ilgili önemli bir karar alacaktır... Şükran ise Kıymeti yakın takibe almıştır. Sürekli plan yaparken Yakupu da idare etmek zorundadır. Yakupun Maksutla ilgili planları bir anda başka bir yön alacaktır. Cananın kendine aşık olduğunu öğrenen Selim şoktadır. Ayselle restleşir. Meleke ulaşamamaktadır. Bu karmaşadan çıkayım derken öğrenecekleri onu çok sarsacaktır. Kahraman Elifin kızgınlığın geçeceğini ve eve döneceğini hayal etse de, Elifi ikna etmesi kolay olmayacaktır. Onu yakınında tutacak başka bir yol bulmak zorundadır. Bir karar verir; bunun Elifle hayatını ne kadar etkileyeceğinin farkında değildir.

Kaderimin Yazıldığı Gün 45. bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız

Ana Sayfaya Git