Kadına şiddetin cezası ağır oldu! Saruhan Hünel Karagül dizisinden kovuldu

Fox Tv’de Cuma akşamları yayınlanan Karagül dizisinin yakışıklı oyuncusu Saruhan Hünel’in sevgilisine şiddet uyguladığı için dizinin yapımcısı Şükrü Avşar tarafından diziden kovulacağı iddia ediliyor.

Haberler 10.11.2015 - 12:20 Son Güncelleme : 10.11.2015 - 12:20

Fox Tvnin başarılı yapımlarından Karagülün yapımcısı Şükrü Avşar, sevgilisi Eda Sönmeze şiddet uygulayan Saruhan Hüneli diziden çıkarmayı düşünüyor.

Sevgilisini dövdüğü için hakkında soruşturma da açılan Hünelin diziden çıkarılması için sosyal medya da kampanya başlatıldı.

Change.com adlı sitede Sevgilisine şiddet uygulayan Saruhan Hünel, Karagülden kovulsun başlığıyla kampanya açıldı. Sosyal medya bu olayla çalkalanırken ve oyuncu Hünele tepkiler devam ederken yapımcı Şükrü Avşar, Konuyla ilgili olarak alınmış bir karar yok. Oyuncu ve kanalla görüşüp karar alınacak dedi.

NOUMAYLA RÖPORTAJ ŞİDDETİN NEDENİ

Saruhan Hünelin gazeteci sevgilisi Eda Sönmez, geçtiğimiz günlerde futbolcu Noumayla yaptığı röportaj fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştığı için Hünel tarafından darp edildiğini iddia etmişti.

Sönmez, Saruhan Hünelin önce kendisini telefonla arayıp hakaretler ettiğini ve ardından da Üsküdardaki evinde kendisini darp ettiğini ileri sürdü.

Pascal Nouma da olayı duyduktan sonra sosyal medya hesabından röportajla ilgili paylaşımda bulunarak Bu fotoğraf yüzünden gazeteci arkadaşı sevgilisi dövmüş, röportaj 50 kişinin içinde yapıldı burası spor salonu. Yazin ifadelerini yazdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır