Görüş Bildir

Kadına şiddetin cezası ağır oldu! Saruhan Hünel Karagül dizisinden kovuldu

Fox Tv’de Cuma akşamları yayınlanan Karagül dizisinin yakışıklı oyuncusu Saruhan Hünel’in sevgilisine şiddet uyguladığı için dizinin yapımcısı Şükrü Avşar tarafından diziden kovulacağı iddia ediliyor.

Kadına şiddetin cezası ağır oldu! Saruhan Hünel Karagül dizisinden kovuldu

Fox Tv’nin başarılı yapımlarından Karagül’ün yapımcısı Şükrü Avşar, sevgilisi Eda Sönmez’e şiddet uygulayan Saruhan Hünel’i diziden çıkarmayı düşünüyor.

Sevgilisini dövdüğü için hakkında soruşturma da açılan Hünel’in diziden çıkarılması için sosyal medya da kampanya başlatıldı.

Change.com adlı sitede “Sevgilisine şiddet uygulayan Saruhan Hünel, Karagül’den kovulsun” başlığıyla kampanya açıldı. Sosyal medya bu olayla çalkalanırken ve oyuncu Hünel’e tepkiler devam ederken yapımcı Şükrü Avşar, “Konuyla ilgili olarak alınmış bir karar yok. Oyuncu ve kanalla görüşüp karar alınacak” dedi.

NOUMA'YLA RÖPORTAJ ŞİDDETİN NEDENİ

Saruhan Hünel’in gazeteci sevgilisi Eda Sönmez, geçtiğimiz günlerde futbolcu Nouma’yla yaptığı röportaj fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştığı için Hünel tarafından darp edildiğini iddia etmişti.

Sönmez, Saruhan Hünel’in önce kendisini telefonla arayıp hakaretler ettiğini ve ardından da Üsküdar’daki evinde kendisini darp ettiğini ileri sürdü.

Pascal Nouma da olayı duyduktan sonra sosyal medya hesabından röportajla ilgili paylaşımda bulunarak “Bu fotoğraf yüzünden gazeteci arkadaşı sevgilisi dövmüş, röportaj 50 kişinin içinde yapıldı  burası spor salonu. Yazin” ifadelerini yazdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi