Kara Sevda 24 Şubat 19. bölüm (son bölüm) ! Kara Sevda 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarında çok tutan izlenme rekorları kıran dizisi Kara Sevda , 19. bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Reyting rekorları kıracağa benzeyen Kara Sevda son bölümde neler oldu? Kara Sevda son bölüm 24 Şubat İZLE Kemal halayla coşacak

Haberler 24.02.2016 - 17:52 Son Güncelleme : 24.02.2016 - 17:52

Star TV ekranlarında çok tutan izlenme rekorları kıran dizisi Kara Sevda , 19. bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Reyting rekorları kıracağa benzeyen Kara Sevda son bölümde neler oldu? Kara Sevdaı son bölüm 24 Şubat İZLE Kemal halayla coşacak

Başrollerini ekranların genç yeteneklerinden Burak Özçivit ve Neslihan Atagülün paylaştığı popüler dizi Kara Sevdada sular durulmuyor. Kemal ve Nihanın peşine düştükleri gerçek ne? İlişkileri hakkında nasıl bir etki yaratacak? Yoksa ikiliyi ayrılma noktasına mı getirecek?

Kemal ve Nihan, o gecede yaşananların ardındaki sıra perdesine aralıyor. Ancak tüm gerçekleri öğrenecekken o geceye dair tek tanık olan Karenin ölümü ile darmadağın oluyorlar.

Karenin ölümü iki aşığı da derinden etkileyecektir. Cinayeti Karenin kocası üstlenir ancak bu işin arkasındaki asıl kişinin Emirin olduğu apaçık bellidir.

Kemal, o gece yaşananlardan dolayı iyice tehlikeye doğru sürüklendiklerini düşünür ve Nihana ayrılma kararını söyler. Nihan, bu karar karşısında üzülse de kabullenmek zorunda kalır.

Kemalin bunu yapmasındaki asıl amacı Nihanı başına gelebilecek tehlikelerden korumaktır. Ancak kendisi Nihandan hebersiz sırlarla dolu cinayetin ardındaki sır perdesini aralamaya devam eder.

Karenın kocasına gerçeği itiraf ettirmek ve bu işin arkasındaki kişinin Emir olduğunu söylettirmek için akıl almaz bir plan yapar. Ancak onu bu planın sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir.

Bakalım Kemal, yaptığı planla Tanerin tüm gerçekleri söylemesini ve Emiri ele vermesini sağlayabilecek mi?

Kara Sevdada nefeslerini tutacak sürpriz gelişmelere hazır olun! Bu akşam saat 20:00da Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümü sakın kaçırmayın!

Kara Sevda, 14 Ekim 2015te Star TVde yayınlanmaya başlayan yeni dizidir. Dizinin başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagülve Kaan Urgancıoğlu yer almaktadır. Yapımcılığını Kerem çatayın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral bulunmaktadır.Senarist kadrosunda Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgünün bulunduğu dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Kürşat Alnıaçık,Burak Sergen Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk yer alıyor. Dizinin çekimleri 1. bölümdeki maden kazası(Zonguldak) hariç İstanbul ilinde gerçekleşmektedir. Dizide madende bir facia yaşandıktan sonra hayatı değişen genç bir maden mühendisinin hikayesi anlatılmaktadır. Genç madenciyi Burak Özçivit canlandırıyor.

Burak Özçivit kemal

Maden mühendisi. Yeniköyün kıt kanaat dünyasının, yolun öte yanının, mahallenin çocuğu. Berber Hüseyin ile ev hanımı Fehimenin üç çocuğundan biri. Tarıkın kıskandığı kardeşi, Zeynepin hayran olduğu abisi. Nihan ile 2010 yılında tesadüfen karşılaşarak sevgili olur. Evlenme teklif edeceği zaman Nihanın kardeşi Ozanın bir kadını öldürmesi ve bu olayı gizlemesi için Emirle evlenmek zorunda kalması nedeniyle Nihanın evlenme teklifini maddiyata dayandırarak reddetmesi üzerine İstanbulu terk ederek Zonguldaka madende mühendis olarak çalışmak için gider. İş sırasında patronu ile maden ocağının içini kontrol ederken meydana gelen göçükte patronunu kurtarması ve madendeki önceden aldığı önlemler sayesinde can kaybının olmaması nedeniyle patronu kendisine ortaklık teklif eder ve hayatı değişmeye başlar. Emir Kozcuoğlunun şirketi ile ortak bir projede için ortağının yaptığı teklifi kabul ederek İstanbula 5 yıl aradan sonra tekrar döner. Artık daha güçlüdür ve ilk hedefi sevdiği kadını elinden alan ve aynı projede çalıştığı Emir Kozcuoğlunu alt etmektir. Nihan ile arasındaki Kara Sevdanın külleri tekrar alevlenir ve Nihan ile yeniden bir araya gelmek için savaşmaya başlar.

Neslihan Atagül nihan

Emirin karısı. Kemalin eski sevgilisi. Yeniköyün pırıltılı dünyasının, yolun sahil tarafının, imtiyazlar içinde büyütülmüş yalı kızı. Soyu saraydan gelen Vildanla, orta halli bir aileden yükselmiş Önderin kızı. Ozanın ikiz kardeşi. Neşeli, hayat dolu, umursamaz, uçarı bir kız. İçinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata ise hep biraz mesafeli. Kemal ile 2010 yılında sevgili olarak evlilik hayalleri kurduğu dönemde kardeşi Ozanın bir kadını öldürmesi ile bu olayı gizlemeyi vaad eden ve kendisine aşık olan Emir ile evlenmek zorunda kalır ve Kemalin evlenme teklifini aralarındaki maddiyat ve yaşantı farklılığına dayandırarak red eder ve Kemalin İstanbulu terk etmesine neden olur. Yıl 2015 olduğunda hala Kemale ilk günkü gibi aşıktır ve Kemalle yaşadıklarını düşünerek güçlü kalmıştır. Kemalin patronuna ortak olarak, eşi Emir ile ortak bir projede yer alması ile Kemalin tekrar İstanbula dönmesi ile her şey tekrar başlar.

Kaan Urgancıoğlu Emir

Dizinin kötü adamı. Varlıklı bir ailenin oğlu ve Nihana takıntılı olarak aşık olan bir adam. Nihanı asla kaybetmek istemeyen iş adamı. Babasının şirketinin patronu. Fakat yaptığı hatalar nedeniyle şirketteki yetkileri babası tarafından zaman zaman kısıtlanmaktadır. Babasından gelen bir anlayışla maddi güç ile her şeye sahip olacağına inanmış, Kemal ile ortak bir projede çalışmak zorunda kalması ve Kemal ile Nihanın ortak geçmişini öğrenmesi üzerine Kemali düşmanı olarak görmeye başlar. Kemale zarar vermek için başta Kemalin kız kardeşi ve abisini kullanarak her yöntemi uygulamaktadır. Bu nedenle Kemal ile arasında bir savaş ve yarış başlar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır