Görüş Bildir

Kara Sevda 24 Şubat 19. bölüm (son bölüm) ! Kara Sevda 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarında çok tutan izlenme rekorları kıran dizisi Kara Sevda , 19. bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Reyting rekorları kıracağa benzeyen Kara Sevda son bölümde neler oldu? Kara Sevda son bölüm 24 Şubat İZLE Kemal halayla coşacak

Kara Sevda 24 Şubat 19. bölüm (son bölüm) ! Kara Sevda 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarında çok tutan izlenme rekorları kıran dizisi Kara Sevda , 19. bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Reyting rekorları kıracağa benzeyen Kara Sevda son bölümde neler oldu? Kara Sevdaı son bölüm 24 Şubat İZLE Kemal halayla coşacak

Başrollerini ekranların genç yeteneklerinden Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı popüler dizi Kara Sevda’da sular durulmuyor. Kemal ve Nihan’ın peşine düştükleri gerçek ne? İlişkileri hakkında nasıl bir etki yaratacak? Yoksa ikiliyi ayrılma noktasına mı getirecek?

Kemal ve Nihan, o gecede yaşananların ardındaki sıra perdesine aralıyor. Ancak tüm gerçekleri öğrenecekken o geceye dair tek tanık olan Karen'in ölümü ile darmadağın oluyorlar.

Karen'in ölümü iki aşığı da derinden etkileyecektir. Cinayeti Karen'in kocası üstlenir ancak bu işin arkasındaki asıl kişinin Emir’in olduğu apaçık bellidir.

Kemal, o gece yaşananlardan dolayı iyice tehlikeye doğru sürüklendiklerini düşünür ve Nihan’a ayrılma kararını söyler. Nihan, bu karar karşısında üzülse de kabullenmek zorunda kalır.

Kemal’in bunu yapmasındaki asıl amacı Nihan'ı başına gelebilecek tehlikelerden korumaktır. Ancak kendisi Nihan’dan hebersiz sırlarla dolu cinayetin ardındaki sır perdesini aralamaya devam eder.

Karen'ın kocasına gerçeği itiraf ettirmek ve bu işin arkasındaki kişinin Emir olduğunu söylettirmek için akıl almaz bir plan yapar. Ancak onu bu planın sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir.

Bakalım Kemal, yaptığı planla Taner’in tüm gerçekleri söylemesini ve Emir’i ele vermesini sağlayabilecek mi?

Kara Sevda’da nefeslerini tutacak sürpriz gelişmelere hazır olun! Bu akşam saat 20:00’da Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümü sakın kaçırmayın!

Kara Sevda, 14 Ekim 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan yeni dizidir. Dizinin başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagülve Kaan Urgancıoğlu yer almaktadır. Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral bulunmaktadır.Senarist kadrosunda Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün bulunduğu dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Kürşat Alnıaçık,Burak Sergen Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk yer alıyor. Dizinin çekimleri 1. bölümdeki maden kazası(Zonguldak) hariç İstanbul ilinde gerçekleşmektedir. Dizide madende bir facia yaşandıktan sonra hayatı değişen genç bir maden mühendisinin hikayesi anlatılmaktadır. Genç madenciyi Burak Özçivit canlandırıyor.

Burak Özçivit kemal

Maden mühendisi. Yeniköy'ün kıt kanaat dünyasının, yolun öte yanının, mahallenin çocuğu. Berber Hüseyin ile ev hanımı Fehime'nin üç çocuğundan biri. Tarık'ın kıskandığı kardeşi, Zeynep'in hayran olduğu abisi. Nihan ile 2010 yılında tesadüfen karşılaşarak sevgili olur. Evlenme teklif edeceği zaman Nihan'ın kardeşi Ozan'ın bir kadını öldürmesi ve bu olayı gizlemesi için Emir'le evlenmek zorunda kalması nedeniyle Nihan'ın evlenme teklifini maddiyata dayandırarak reddetmesi üzerine İstanbul'u terk ederek Zonguldak'a madende mühendis olarak çalışmak için gider. İş sırasında patronu ile maden ocağının içini kontrol ederken meydana gelen göçükte patronunu kurtarması ve madendeki önceden aldığı önlemler sayesinde can kaybının olmaması nedeniyle patronu kendisine ortaklık teklif eder ve hayatı değişmeye başlar. Emir Kozcuoğlu'nun şirketi ile ortak bir projede için ortağının yaptığı teklifi kabul ederek İstanbul'a 5 yıl aradan sonra tekrar döner. Artık daha güçlüdür ve ilk hedefi sevdiği kadını elinden alan ve aynı projede çalıştığı Emir Kozcuoğlu'nu alt etmektir. Nihan ile arasındaki Kara Sevda'nın külleri tekrar alevlenir ve Nihan ile yeniden bir araya gelmek için savaşmaya başlar.

Neslihan Atagül nihan

Emir'in karısı. Kemal'in eski sevgilisi. Yeniköy'ün pırıltılı dünyasının, yolun sahil tarafının, imtiyazlar içinde büyütülmüş yalı kızı. Soyu saraydan gelen Vildan'la, orta halli bir aileden yükselmiş Önder'in kızı. Ozan’ın ikiz kardeşi. Neşeli, hayat dolu, umursamaz, uçarı bir kız. İçinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata ise hep biraz mesafeli. Kemal ile 2010 yılında sevgili olarak evlilik hayalleri kurduğu dönemde kardeşi Ozan'ın bir kadını öldürmesi ile bu olayı gizlemeyi vaad eden ve kendisine aşık olan Emir ile evlenmek zorunda kalır ve Kemal'in evlenme teklifini aralarındaki maddiyat ve yaşantı farklılığına dayandırarak red eder ve Kemal'in İstanbul'u terk etmesine neden olur. Yıl 2015 olduğunda hala Kemal'e ilk günkü gibi aşıktır ve Kemal'le yaşadıklarını düşünerek güçlü kalmıştır. Kemal'in patronuna ortak olarak, eşi Emir ile ortak bir projede yer alması ile Kemal'in tekrar İstanbul'a dönmesi ile her şey tekrar başlar.

Kaan Urgancıoğlu Emir

Dizinin kötü adamı. Varlıklı bir ailenin oğlu ve Nihan'a takıntılı olarak aşık olan bir adam. Nihan'ı asla kaybetmek istemeyen iş adamı. Babasının şirketinin patronu. Fakat yaptığı hatalar nedeniyle şirketteki yetkileri babası tarafından zaman zaman kısıtlanmaktadır. Babasından gelen bir anlayışla maddi güç ile her şeye sahip olacağına inanmış, Kemal ile ortak bir projede çalışmak zorunda kalması ve Kemal ile Nihan'ın ortak geçmişini öğrenmesi üzerine Kemal'i düşmanı olarak görmeye başlar. Kemal'e zarar vermek için başta Kemal'in kız kardeşi ve abisini kullanarak her yöntemi uygulamaktadır. Bu nedenle Kemal ile arasında bir savaş ve yarış başlar.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir