"Kavak Yelleri" yine, yeni, yeniden!

2007 yılında yayınlanan gençlik dizisi Kavak Yelleri Aslı Enver, Pelin Karahan, Dağhan Külegeç, İbrahim Kendirci, Ceren Moray, Sarp Apak gibi oyuncularla adından sıkça söz ettirmişti. Pinhani grubu da Kavak Yelleri dizisinin müziklerini yapmıştı.

Haberler 08.05.2020 - 22:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tam 13 yl sonra Pinhani grubu Dön Bak Dünyaya arksnn klibinde Kavak Yelleri oyuncularn yeniden bir ayara getirdi ve sosyal medyada gündem oldu. Kavak Yellerinin oyuncularndan Pelin Karahan sosyal medyadan Duyduk ki bizi özleyenler varm. Biz de sizleri çok özledik sözleriyle haberi duyurdu. Klipte ayrca Asl Enver, Pelin Karahan, brahim Kendirci ve Ceren Moray evlerinden çektikleri videolarla yer ald.

Pinhani grubu, YouTubede kliple ilgili unlar yazd:

2007de balayp 2011de sona eren Kavak Yelleri, oyuncular ve teknik ekip için bitmeyen çekimler, ev gibi süslenen otel odalar, derin dostluklar, büyük balangçlar, kymetli öretiler içeren unutulmaz bir deneyimdi. Keza bizim için de bir çou geçerli. Onlarla çok güzel eyler paylam olsak da onlarn öhretinden istifade etmek hiçbir zaman aklmza gelmedi. Bu yüzden birlikte bir iimiz olmad. Elbette bizi hep desteklediler, konserlerimize geldiler, dostluklarn hep hissettirdiler. Biz de onlar her ekrana çktklarnda milli takm kazanm gibi gururlandk. Bu defa ise kendi aralarnda eski günlerin ansna bizim arkmza bir video çektiler, biz ise sonradan dahil olduk. Bunu onlardan istemi olsak bu kadar içimize sinmezdi. Demek ki birlikte geçirdiimiz onca zamann ölünceye kadar bir kymeti varm. Sa olsunlar, var olsunlar.

KAVAK YELLER DZS KONUSU

Seferihisarda yaayan Deniz (brahim Kendirci), Asl (Pelin Karahan), Efe (Dahan Külegeç) ve Minenin (Asl Enver) hikyeleri etrafnda dönen dizide kendi yolunu bulmaya, büyümeye çalan Deniz idealist, güçlü, maddi zorluklara ramen okuyan, hayata kar sert görünmeye çalan hassas Asln rahat ve esprili tavrlaryla içindeki acy saklamaya çalan Efenin ve ayrk otu, isyankar Minenin sk dostluklar, ilk aklar, ÖSS snav basklar, okul hayatlar, almaya çallan aile sorunlar anlatlr. lerleyen zamanlarda Mine ve Deniz, Asl ile Efe sevgili olurlar. Fakat üçüncü sezonda bu 4 barol bir arabadayken kaza yaparlar ve araba denize uçar. Arabann içinden herkes çkarlr. Fakat Efe arabada yoktur. Oysaki Asl ve Efe o srada evlenmeye gidiyorlardr. Aradan zaman geçer ve kaza hepsinin karakterinde deiikliklere yol açar. Hayatlarna Güven adnda farkl bir insan (Sarp Apak) girer. Güven ve Asl nianlanp nian atar. Sonra Efe tekrar ortaya çkar. Fakat hastadr ve ameliyata girmeden kalbi durur ve ölür. Aradan 5 yl geçer; Asl Efeden olan bir çocuk dünyaya getirir ve adn Efe koyar. Mine ise Denizden olan çocuu Deryay dourur; fakat Deniz 5 yl boyunca hiç gelmemitir. Güven hapiste yatmaktadr. Hapisten çktnda talar yerinden oynar ve Deniz geri gelip kzna ve karsna sahip çkar. Güven, Öykü diye bir kza ak olur, ikisi de bir yerde uzun süre kalmay sevmiyorlardr ve beraber yolculua çkarlar. Deniz ile Mine barmtr ve kzlar Derya ile mutlulardr. Asl ise tek ak yani olu Efeye tutunup yaamaya devam eder.

Ana Sayfaya Git