Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal evlenecek miymiş!

Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu ile yakında Romantik Komedi 3 filmine başlayacak Sinem Kobal'ın evlilik kararı aldıkları iddia edildi. Güzel oyuncu Sinem Kobal ile genç kızların sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun bir süredir aşk yaşadığı ve evlenecekleri dedikodusu magazin gündeminde sık sık yer alıyor.

Haberler 30.06.2015 - 01:27 Son Güncelleme : 30.06.2015 - 01:27

Sinem Kobal ile haftasonu Londrada tatil kaçamağı yapan Kenan İmirzalıoğlunun temmuz ayında yurtdışında evleneceği iddiası aylar önce magazin gündeminde yer almıştı.

DEDİKODU FİSKOSU!

Uçankuşun haberine göre; Bu dedikodu Cihangirde kulaktan kulağa dolaşıyor. Geçtiğimiz hafta Londra havalimanında el ele görüldüğü iddia edilen ikiliden Kenan İmirzalıoğlunun dönüşte başkent Ankarada soluğu alması dikkat çekti. Fanları İmirzalıoğlunun Ankarada Merkez Lokantasının önünde çekilen fotoğraflarını da paylaştı.

AİLESİ İLE Mİ GÖRÜŞTÜ

Karadayı dizisinin final bölümünün hemen ardından bıyıklarını kesen İmirzalıoğlunun aldığı evlilik kararını ailesiyle görüştüğü belirtiliyor.

SİNEM KOBAL MUTLULUKTAN UçUYOR

Yakında yeni filmi Romantik Komedi 3e başlayacak olan Sinem Kobalın da kırda dans ederken keyfinin yerinde olduğu pozunu paylaşması dikkat çekti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır