Görüş Bildir

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal evlenecek miymiş!

Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu ile yakında Romantik Komedi 3 filmine başlayacak Sinem Kobal'ın evlilik kararı aldıkları iddia edildi. Güzel oyuncu Sinem Kobal ile genç kızların sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun bir süredir aşk yaşadığı ve evlenecekleri dedikodusu magazin gündeminde sık sık yer alıyor.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal evlenecek miymiş!

Sinem Kobal ile haftasonu Londra'da tatil kaçamağı yapan Kenan İmirzalıoğlu'nun temmuz ayında yurtdışında evleneceği iddiası aylar önce magazin gündeminde yer almıştı.

DEDİKODU FİSKOSU!

Uçankuş'un haberine göre; Bu dedikodu Cihangir'de kulaktan kulağa dolaşıyor. Geçtiğimiz hafta Londra havalimanında el ele görüldüğü iddia edilen ikiliden Kenan İmirzalıoğlu'nun dönüşte başkent Ankara'da soluğu alması dikkat çekti. Fanları İmirzalıoğlu'nun Ankara'da Merkez Lokantası'nın önünde çekilen fotoğraflarını da paylaştı.

AİLESİ İLE Mİ GÖRÜŞTÜ

Karadayı dizisinin final bölümünün hemen ardından bıyıklarını kesen İmirzalıoğlu'nun aldığı evlilik kararını ailesiyle görüştüğü belirtiliyor.

SİNEM KOBAL MUTLULUKTAN UÇUYOR

Yakında yeni filmi Romantik Komedi 3'e başlayacak olan Sinem Kobal'ın da kırda dans ederken keyfinin yerinde olduğu pozunu paylaşması dikkat çekti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi