Kertenkele Son 51. Bölüm (Levent öğrendi mi) -

ATV’nin fenomen ve reyting rekortmeni dizilerinden olan Kertenkele son bölümde izleyenler tam anlamıyla şok oldu. Zehra’nın dedesi Ekrem Bey’in yokluğunda evlenen Kertenkele ve Zehra’nın düğününü öldüğü zannedilen Sokrat adamlarıyla beraber bastı. Kertenkele 51. Son bölüm izleyemeyenler ve kaçıranlar için detaylar haberimizde. Kertenkele 51. Bölüm (son bölüm) tek parça izleme şansı..

Haberler 06.02.2016 - 23:30 Son Güncelleme : 06.02.2016 - 23:30

6 Şubat Kertenkele 51. Bölüm izleyicisiyle buluştu. Hicabinin verdiği vaaz izleyicilerin sessizliğe bürünmesine sebep olurken, Zehra ve Kertenkelenin hayatlarını birleştireceği düğün hüzünle bitti. Kertenkele 51. Son bölüm de yayınlandı ve izleyebilirsiniz.

KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kertenkele 51. Son bölümde; Bizans kolyesini çalmak için malikneye giden ve Semihe yakalanan Kertenkele-Ünsal ikilisi malikneden kaçmayı başarmıştı. Fakat Zehra, Kertenkelenin hediye ettiği Bizans kolyesinin çalıntı olduğunu öğrendi ve öfkeden deliye döndü. Zehra hesap sormak için Kertenkeleyle yüzleştiğinde ise beklemediği bir sürprizle karşılaştı. çünkü sivri zekalı Kertenkele o kolyenin aynısından almıştı ve faturasını da Zehraya gösterdi. Tülin ve Semih ise mirasın Melise kalması için Ekremin yokluğundan istifade ederek Kertenkele ve Zehranın düğün hazırlıklarına başlarlar. Öte yandan Levent, Şeymanın babasını bulabilmek için Şeymayı karakolun önüne bırakan kadına ulaşmaya çalışmaktadır. Levent, bu arayışın sonunda Şeymanın babasının Kertenkele olduğunu öğrendi mi? Baronu ortadan kaldıran Sokrat ise, Kertenkele için tüyler ürperten bir intikam planı hazırlamıştı ve Zehra ile Kertenkelenin düğününü basmaya gitti. Leventin ele geçirdiği fotoğrafta Şeymanın annesinin yanındaki adam kimdi? İşte Kertenkele 51. Bölüm (son bölüm) tek parça izleme linki

KERTENKELE SON 51. BÖLÜM İZLEMEK İçİN TIKLAYINIZ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır