Kiralık Aşk 15. Son Bölüm - Defne Ömer’e anlattı

Star TV’de ekranlara konuk olan ve izleyenlerinin ağzını açıkta bırakan reyting fenomeni dizi Kiralık Aşk 15. Son Bölümü ile yine koltuğa yapıştırdı. “Kiralık Aşk 15. Son Bölüm İzle” diye arama yapıyorsanız cevabınız haberimizde. Kiralık Aşk 15. Son Bölüm tek parça izleme şansı ve neler oldu detayları. Defne Ömer'e her şeyi anlattı.

Haberler 02.10.2015 - 23:50 Son Güncelleme : 02.10.2015 - 23:50

M.EMİN FİDAN

Kiralık Aşk 15. Son Bölümü yayında ve izleyebilirsiniz. 2 Ekim Kiralık Aşk 15. Bölümde Defne Ömerle konuşmak için bin takla atıyordu. Peki, Kiralık Aşk 15. Son Bölümde neler oldu? İşte detaylar

KİRALIK AŞK 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk 14. Bölümde Ömer ve Defne yaşadıkları müthiş gün sonrası Defnenin çekip gitmesiyle dağılmıştı. Defne Ömeri hiçbir şey söylemeden terk etmişti, Neriman hanım yüzünden. 2 Ekim Kiralık Aşk 15. Bölümünde; Defne Ömere her şeyi anlatmak için Ömerin peşinden koşuyordu. Neriman ise Necminin terk etmesiyle yıkılmıştı adeta. Bu yüzden kızı Sudeyi yanına çağırmıştı. Kızı Sude (Melisa Şenolsun) diziye yeni katıldı. Necmi ve Ömer otururken, Sude çıka geldi. Bu arada Yasemin ve İsmail de sevgili oldu, güzel bir gün geçirdiler. Sude ile Sinan eskiden sevgililermiş meğer. Kiralık Aşkta çok çetin bir savaş çıkacak, çünkü Ömer ve Sinanın büyük rakibi geri döndü. Defne ödül gecesinde Ömeri elinden tuttuğu gibi dışarı çıkardı ve her şeyi anlatmaya başladı. Kiralık Aşk 15. Son bölüm izleme linki..

KİRALIK AŞK 15. BÖLÜM İZLEMEK İçİN TIKLAYIN

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır