Kiralık Aşk Son 23. Bölüm (27 Kasım) - Defne sil baştan

Star TV’nin fenomen romantik komedi aşk dizisi Kiralık Aşk 23. son bölüm izleyenlerini ekrana yapıştırmayı bir kere daha başardı. Her hafta reyting lideri Kiralık Aşk 27 Kasım 23. Bölümde uzun bir süre Defne ve Ömer’in arası bozuktu. Defne’nin abisi ve Nihan evleniyordu düğüne Ömer’de katıldı. Ömer Defne’nin Tranba hatasını affetti mi? Kiralık Aşk son 23. bölüm tek parça izleme fırsatı ve neler oldu ayrıntıları…

Haberler 27.11.2015 - 23:39 Son Güncelleme : 27.11.2015 - 23:39

Kiralık Aşk 27 Kasım 23. Bölüm (son bölüm) izleye diye Googleda arama yapıyorsanız aradığınız cevap bizde. Kiralık Aşk son bölümünde; Defne Ömere kendini affettirebilmek için elinden geleni yaptı. Ağabeyinin düğününe Ömerin de geleceğini ailesine söylemesi Defneyi zora soktu. Ancak Ömer onu hiç yanıltmadı ve Düğüne katıldı. Sinan ve Yasemin Defne hakkında kimin mesaj gönderdiğini bulmak için bir akşam Sinanın evinde buluştu. Ancak Sinanın patavatsızca konuşması Yasemini çılgına çevirdi. Yasemin Passionisle olan ilişkisini bitirdiğini söyleyerek ayrıldığını Sinana söyleyerek evinden ayrıldı. Bu mesajı yollayan Sude ise nasıl bir felakete yol açtığının henüz farkına bile varmadı. Sinana delicesine aşık olan Sude Sinanın evinde soluğu aldı. Düğünde Nihan çiçeği Defnelerde unutunca Ömer Defneyi eve götürdü ve çiçeği aldılar. Ömer Defnenin elinde çiçeği görünce çok etkilendi.

SİNAN VE SUDE YAKINLAŞMASI

Sude Sinanın evine gidince Sinan artık Sude gibi kendisinin de cesur olacağını ve artık korkmayacağına dair söz verdiğini söyledi. Sinan Sudeye Seni sevmekten kaçmayacağım, tıpkı senin gibi, biz bu şansı hak ediyoruz diye konuşunca Sude de Sinan ben seni çok seviyorum dedi ve Sinan ile Sude öpüşmeye başladı. Kiralık Aşk 23. Bölüm boyunca Ömerle konuşmanın yollarını arayan Defne sonunda düğünde şans buldu. Defne ve Ömer konuşurken, paraya ihtiyacı olduğunu itiraf etti. Ömer ise neden kendisine söylemediği için kızdı. Defne ise Ömeri çok sevdiğini de Ömere söyledi. Ömer ise Defneye Sen durumu düzeltmeye çalıştıkça işler daha da karışıyor dedi. Ömer ise Defneye güvenmediğini itiraf etti ve arkasını dönüp gitti. Defnenin hikayesi ise sil baştan en baştan başlıyor. Bu da dizinin daha uzun süreceğinin sinyalini verdi. Kiralık Aşk 23. Bölüm sonunda Defne tıpkı ilk bölümde olduğu gibi garson olarak çalışmaya devam ediyor. Ömerin yeni asistanı ise Yaseminin eski asistanı Derya.

KİRALIK AŞK 23. BÖLÜM (SON BÖLÜM) 27 KASIM İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır